Бізнесмена, котрий пропав безвісти, знайшли застреленим і підпаленим у власному авто

Поділитися

Розшукуючи безвісно зниклого 47-річного підприємця, миколаївські правоохоронці знайшли його мертвим в багажнику власного автомобіля, який був підпалений. За скоєння жорстокого вбивства затримано двох чоловіків, мешканців Миколаївського та сусіднього регіону. Про це УНН повідомили у СЗГ УМВС України в Миколаївській області.

Стурбована жінка звернулася до правоохоронців Новобузького району і розповіла, що протягом останньої доби не може зв’язатися зі своїм чоловіком. Останній, домовившись про ділову зустріч, поїхав у справах, та вже за кілька годин його мобільний не відповідав, а згодом і взагалі був відімкнений від мережі.

Вбитий підприємець вів діяльність у сільськогосподарському секторі. Правоохоронці встановили, що напередодні своєї смерті він мав зустріч із двома чоловіками 24-х і 26-ти років. Вони застрелили підприємця, після чого планували покинути межі України. Хлопці оформили закордонні паспорти і хотіли втекти до Росії, однак були затримані працівниками управління карного розшуку міліції Миколаївської області під час перетину кордону.

За результатами обшуків, проведених у місцях помешкань затриманих, правоохоронцями було виявлено особисті речі загиблого та інші докази причетності чоловіків до скоєння вбивства.

Слідчим управлінням УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 115 КК України “Умисне вбивство”, з’ясовуються обставини та причини скоєння злочину.

Поки в Тернополі і в Києві триває Євромайдан, місцеві чиновники “працюють”

***

Як у Тернополі “блокують” облдержадміністрацію для “галочки”

***

У Тернопільській обласній раді приховають зрадників аж до понеділка

***

Як працівник Тернопільської облдержадміністрації захищав президента Януковича (відео)

***

У Зборові заступник голови районної ради від Партії Регіонів поклав партквиток

“Телефонного терориста” засудили до двох років позбавлення волі

В.Кличко і М.Саакашвілі поснідали біля Майдану