Машини В.Пилипишина розвозять виборців по 223 округу

Поділитися

У 223 окрузі виборців по дільницях розвозять машинами кандидата в народні депутати Віктора Пилипишина. Про це повідомляє громадська організація ОПОРА, яка спостерігає за перебігом виборів, передає УНН.

“Об 11:30 біля ДВК №801003 (музична школа №5, вул. Борщагівська 14) спостерігачі ОПОРИ встановили машину (номерний знак “АА 2409 ВА”), яка возить виборців по округу. Водій Анатолій сказав, що працює на овочевій фабриці, яка є власністю кандидата у народні депутати Віктора Пилипишина. Весь транспорт фабрики, згідно вказівки власника, задіяний у розвезенні людей по дільницях у день голосування 15 грудня”, – повідомила ОПОРА.

Нагадаємо, парламентські вибори в Україні відбулися 28 жовтня 2012. Однак, до Верховної Ради пройшли 445 народних депутатів. Центральна виборча комісія 5-го листопада 2012 року повідомила, що не в змозі встановити результати голосування на чергових виборах до сьомого скликання Верховної Ради на п’яти округах. Серед цих округів 223-й у Шевченківському районі Києва, 94-й в місті Обухів Київської області, 132-й у місті Первомайська Миколаївської області, 194-й в місті Черкаси та 197-й в місті Канів Черкаської області. 5-го вересня 2013 року Верховна Рада прийняла законопроект, яким було призначено вибори на “проблемних округах” на 15 грудня 2013 року.

Крім того, суд зобов’язав спікера парламенту Володимира Рибака за позовом Юрія Кармазіна відібрати мандати у депутатів Олександра Домбровського, Ігоря Маркова і Павла Балоги, обрання яких також супроводжувалося порушеннями і скандалами.

Як у Тернополі ховалися “бажаючі” поїхати на Антимайдан

***

Як нардеп з Тернопільщини памперси міняв

***

У Тернопільській обласній раді кояться дивні речі

***

Як влада Тернопільщини маніпулює коштами, а “Свобода” їй допомагає

***

Емоціі дня зі столичного “маршу мільйонів”

***

Поки в Тернополі і в Києві триває Євромайдан, місцеві чиновники “працюють”

“Карусельник” в ‪ОВК 94 під час затримання порвав списки

Михайло Поплавський скуповує голоси?