Санкції до України є лише одним з інструментів впливу

Поділитися

США називають можливість введення санкцій до України лише одним з інструментів для впливу на владу України, яка “недемократично” відреагувала на акції протесту українців проти згортання євроінтеграції. Відповідну заяву зробила офіційний представник Держдепу Марі Харф, повідомляє УНН з посиланням на іноземні ЗМІ.

“Це (введення санкцій – ред.) ще один інструмент панелі інструментів, які ми розглядаємо, але я не хочу заглиблюватися… І у мене просто немає ніяких подробиць. Але це, звичайно, те, що на столі”, – зазначила вона.

При цьому, коментуючи готовність Євросоюзу сприяти виділенню Україні кредиту від Міжнародного валютного фонду, вона не змогла сказати, чи нададуть США сприяння в цьому питанні.

Зазначимо, напередодні спецпредставник Європейського парламенту Алєксандр Квасьнєвський виступив проти швидкого запровадження санкцій до української влади і закликав опозицію прийняти пропозицію Президента Віктора Януковича та сісти з ним за стіл переговорів.

Для Євромайдану розроблять мобільний додаток

Звернення голови Тернопільської обласної ради Василя Хомінця до державних службовців та працівників бюджетних установ Тернопільської області