Тягнибок закликав Євромайдан пікетувати ЦВК

Поділитися

Лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок виступаючи на Майдані Незалежності запросив усіх мітингувальників пікетувати ЦВК. Про це повідомляє кореспондент УНН.

За його словами те, що відбулося вночі на виборчих дільницях, – сваволя, фальшування. Він підкреслив, що ці вибори треба відстояти: “Ми будемо вимагати і від ЦВК, і від генпрокуратури дій”.

Він закликав мітингувальників з Євромайдану о 18 год піти до будівлі Центральної виборчої комісії з вимогою відстояти вибір громадян.

Як повідомляв УНН, ЦВК опрацювала більше 77% протоколів з довиборів у ВР

За словами глави ЦВК Михайла Охендовського такий темп опрацювання протоколів дає підстави сподіватися, що сьогодні ввечері або ж завтра ранком від ОВК почнуть надходити протоколи з мокрими печатками.

Лідер фракції “Батьківщини” Арсеній Яценюк заявив, що вони будуть вимагати порушити кримінальне провадження, тому що вибори сфальшовані.

“Влада пішла на наступний етап загострення. Те, що відбулося вночі на виборчих дільницях, – сваволя, фальшування. І так вони хочуть проводити президентські вибори”, – наголосив Арсеній Яценюк.

Він підкреслив, що ці вибори треба відстояти: “Ми будемо вимагати і від ЦВК, і від генпрокуратури дій”.

Нагадаємо, парламентські вибори в Україні відбулися 28 жовтня 2012. Однак, до Верховної Ради пройшли 445 народних депутатів. Центральна виборча комісія 5-го листопада 2012 року повідомила, що не може встановити результати голосування на чергових виборах до сьомого скликання Верховної Ради на п’яти округах.

Нагадаємо, довибори у Верховну Раду проходили 15 грудня в округах №№ 94 (Обухів, Київська область), 132 (Первомайськ, Миколаївська область), 194 і 197 (Черкаська область)та 223 (Київ, Шевченківський район).

Як у Тернополі ховалися “бажаючі” поїхати на Антимайдан

***

Як нардеп з Тернопільщини памперси міняв

***

У Тернопільській обласній раді кояться дивні речі

***

Як влада Тернопільщини маніпулює коштами, а “Свобода” їй допомагає

***

Емоціі дня зі столичного “маршу мільйонів”

***

Поки в Тернополі і в Києві триває Євромайдан, місцеві чиновники “працюють”

Що робили сьогодні Тягнибок, Яценюк і Кличко у генпрокурора?

Міліція з’ясовує причини ДТП, у якій травмувалися п’ятеро пасажирів мікроавтобуса “Мерседес”