Влада сфальсифікувала вибори на 94-му виборчому окрузі

Поділитися

У 94-му виборчому окрузі на Київщині опозиція зафіксувала масові фальсифікації на користь провладного кандидата Руслана Бадаєва. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу “Батьківщини”.

Фальсифікації мали системний і підготовлений характер. Спостерігачі від опозиції зафіксували, що вкидання бюлетенів за Бадаєва відбувалося на кожній виборчій дільниці.

“Вже зараз зрозуміло, що за результатами голосування використаних бюлетенів має виявитися набагато більше, аніж кількість виборців в окрузі”, – зазначили у “Батьківщині”.

За даними опозиції, кількість порушень у окрузі перевищує 700.

“Влада контролювала волевиявлення людей, а під дільницями скуповувалися голоси виборців. На окрузі діяла група фальсифікаторів з Ірпеня, які влаштовували “каруселі”. На багатьох дільницях спостерігалося вкидання бюлетенів в крайню праву виборчу скриньку. Фіксувалася аномально висока явка”, – заявляють у політичній силі.

У “Батьківщині”, зокрема, наводять приклад міста Українка, де на дільниці №320771 члени комісії зараховували бюлетені, в яких містилася відмітка “за” Юрія Кармазіна, на користь провладного кандидата Руслана Бадаєва.

У Глевасі, Обухові та багатьох інших населених пунктах бюлетені видавалися людям, які мали інше місце прописки, а також особам, яких масово підвозили на автобусах.

“Вибори в 94-му виборчому окрузі цілком сфальшовані, і це є підставою для скасування результатів виборів” – наголосили у “Батьківщині”.

Як у Тернополі ховалися “бажаючі” поїхати на Антимайдан

***

Як нардеп з Тернопільщини памперси міняв

***

У Тернопільській обласній раді кояться дивні речі

***

Як влада Тернопільщини маніпулює коштами, а “Свобода” їй допомагає

***

Емоціі дня зі столичного “маршу мільйонів”

***

Поки в Тернополі і в Києві триває Євромайдан, місцеві чиновники “працюють”

Спостерігача ОПОРИ видалили із зали засідань ДВК

Зустріч Президента з сенаторами Конгресу США закінчилася обіцянками