Хоч Азарова звільнили, але суди й далі продовжують нагнітати ситуацію

Поділитися

Суд призупинив дію 22 незаконних рішень, прийнятих органами місцевого самоврядування на Тернопільщині

Тернопільський окружний адміністративний суд призупинив дію 22-х незаконних рішень, прийнятих Тернопільською обласною радою, Бучацькою, Гусятинською, Збаразькою, Козівською, Теребовлянською районними радами та Тернопільською міською радою, прийнятих упродовж 25 – 28 січня 2014 року.

Суд прийняв ухвали про забезпечення позовів, шляхом заборони головам органів місцевого самоврядування підписувати та оприлюднювати окремі рішення, а також зупинення дії уже підписаних та оприлюднених документів.

Прокуратурою було подано 11 позовів до суду щодо скасування відповідних протиправних рішень, адже ці рішення порушують Конституцію та діюче законодавство України, повідомляє прес-служба прокуратури Теhнопільської області

На фото: «Здирання шкіри з продажного судді» — картина нідерландського живописця Герарда Давида написана у 1498 році для зали міської ратуші Брюгге, в якій проводились судові засідання.

Фінансові інспектори у Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 16 ім. В. Левицького виявили втрати на суму більше 188 тис. гривень

0

Зборівські дорожники продовжують боротись із негодою на дорогах