Побратим Надала Гладкий знову щось отримає на сесії

Поділитися

24 січня відбудеться засідання 44 сесії Тернопільської міської ради. На сесії буде затверджено рішення для одіозного депутата з тягнибоківської команди – Михайлу Гладкому.

Проект № 125 Вносить В.Л.Кібляр
Про надання дозволу на укладання договору земельного сервітуту за адресою вул.Микулинецька фізичній особі-підприємцю Гладкому М.П.
Розглянувши звернення фізичної особи-підприємця Гладкого Михайла Петровича, керуючись ст.12, 98, 99, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Дати дозвіл фізичній особі-підприємцю Гладкому Михайлу Петровичу (ід.номер 2315100219) на укладання договору земельного сервітуту на земельну ділянку площею до 0,06га терміном на два роки для проходу, проїзду та складування будівельних матеріалів за адресою вул.Микулинецька.
2. Зобов’язати фізичну особу-підприємця Гладкого Михайла Петровича оформити в двомісячний термін договір сервітуту та документацію із землеустрою.
3. Встановити плату за встановлення земельного сервітуту, зазначеного в п.1 даного рішення, в трикратному розмірі земельного податку за рік.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.
Міський голова С.В.Надал

Не проспати волю

***

Тисячі футбольних фанатів всієї Європи їдуть до Києва підтримати українських активістів

***

За надзвичайний стан у ВР регіонали голосуватимуть у четвер?!

***

Земляка Януковича затримали з молотком і наркотиками

***

Чи зважиться Янукович одночасно посадити тисячі людей?

Відкрите звернення до лідерів Майдану

Неймовірні емоції: незрячі годують активістів Майдану бутербродами