“Правий сектор” дав Януковичу 24 години на евакуацію

Поділитися

ЗАЯВА “ПРАВОГО СЕКТОРУ” ЩОДО ПОТОЧНОЇ СИТУАЦІЇ В КРАЇНІ

День 19 січня подарував українцям чудову історичну нагоду. Два місяці безуспішного тупцювання під проводом опозиційних партій довело багатьом демонстрантам, що іти потрібно не за тими, хто солодко говорить зі сцени, а за тими, хто пропонує реальний сценарій революційних змін в країні. Відтак, протестні маси пішли за націоналістами.

Лише такий вияв протесту, котрий українці продемонстрували 19 січня, змусив бандитський режим Януковича почати говорити про необхідність переговорів. Однак, щоб вірити у перспективи таких переговорів, потрібно бути цілковитим дурнем. Єдина мова, яку розуміє нинішній кримінальний режим, — це мова сили. Тому ми засуджуємо і цілковито відкидаємо ідею переговорів з Януковичем з метою досягнення якихось половинчастих вимог.

Сьогодні українців мають говорити ультиматумами. Янукович повинен негайно піти. У такому разі, якщо він найближчим часом подасть у відставку, ми можемо гарантувати йому та його родині 24 години для евакуації з країни. Як і будь-яка інша людина, Янукович має власну систему цінностей. Одними з найбільших цінностей для нього є влада і гроші. Одначе, гадаємо, власне життя для нього важливіше. Саме на таку логіку має спиратися подальша боротьба українського народу.

Ми нагадуємо опозиційним політикам, що вони й так викликали величезне розчарування серед широких мас українського населення. Тому закликаємо їх не йти на зрадницькі, сепаративні переговори з узурпатором. Ми вважаємо, що тимчасовий уряд має формуватися на основі тих, хто реально продемонстрував власну схильність до провідництва у революційній боротьбі. Та при цьому допускаємо присутність у цьому уряді представників нинішніх опозиційних партій як таких, що продовжують користуватися певною підтримкою у громадян. Відтак, закликаємо лідерів опозиційних партій перейти на бік народу і підтримати наші революційні вимоги. Народ зможе перемогти і без них, але вони без народу стануть політичними трупами.

Звертаючись до демонстрантів, ми закликаємо їх продовжувати революційну боротьбу, долучатися до лав революціонерів, допомагати революційному рухові власною активною присутністю, а також технічною та фінансовою підтримкою. Максимум українців, передусім — чоловіків, має долучитися до силового протистояння з бандитами. Той, хто не може цього робити, повинен виконувати допоміжну роботу, забезпечувати тил, робити все можливе, щоби наш наступ не припинявся.

Окремо ми звертаємось до силовиків. Винні у злочинних антинародних діях співробітники МВС (зокрема бійці “Беркуту”) у будь-якому випадку будуть покараними. Одначе перед ними стоїть альтернатива: бути покараними у судовому порядку чи стати жертвою стихійної народної відплати. Щоб обрати перший варіант, вони мають негайно припинити спротив повстанцям, арештувати власних командирів і передати їх повсталому народу. У такому випадку вони збільшать власні шанси на амністію.

Солдати внутрішніх військ також можуть арештовувати своїх командирів у передавати їх повстанцям. У крайньому разі, вони можуть симулювати виконання наказів і при перших же сутичках із народом піддаватися, уберігаючи тим самим власне здоров’я та життя.

Офіцери СБУ та ЗСУ, котрі мають патріотичний стержень, повинні відкрито перейти на бік повстанців. Зараз вони можуть стати співтворцями нової держави і відкрити собі шлях до політичного лідерства.

Найперша заповідь українських націоналістів — “Здобудеш Українську Державу або згинеш у боротьбі за Неї!” Націоналісти не відмовляться від цієї заповіді і будуть іти до кінця. Разом з нами будуть іти тисячі. Це вселяє в наші серця віру у перемогу, і таку перемогу ми здобудемо!

“Соцзабез” Підгаєць нажився на людях на 185 тисяч гривень!

Силовий сценарій розгону вулиці викличе у відповідь партизанську боротьбу