Влада готується “вирізати” Майдан?

Поділитися

Влада готова використати засуджених за тяжкі злочини проти Євромайдану

За інформацією, яку на умовах анонімності повідомили Центру ОПАД представники спецслужб, влада готує амністію злочинців, які відбувають терміни за тяжкі злочини.

“Серед амністованих не буде екс-працівників правоохоронних органів, в основному це злодії-рецидивісти, можливо, навіть засуджені за вбивства, в основному, це ті люди, яких в кримінальному середовищі називають блатними”, – повідомляє джерело в спецслужбах.

На питання, чому амністія має відбутися тепер, а не в дати головних державних свят як День Незалежності, як то відбувається завжди, джерело відповіло, що засуджених будуть використовувати для боротьби з Євромайданом, що міліцію після появи інформації про переговори її окремих командирів з опозицією використовувати влада не дуже хоче.

Однак, за словами осіб, які перетиналися з кримінальним світом, так звані блатні не підуть виконувати вказівки влади навіть в обмін амністію. Скоріш за все, таку роль покладуть на тих, у кого, на злодійському жаргоні, “нижча масть”, людей, які не користуються в місцях позбавлення волі авторитетом, каже джерело.

 

Не проспати волю

***

Тисячі футбольних фанатів всієї Європи їдуть до Києва підтримати українських активістів

***

За надзвичайний стан у ВР регіонали голосуватимуть у четвер?!

***

Земляка Януковича затримали з молотком і наркотиками

***

Чи зважиться Янукович одночасно посадити тисячі людей?

Тернопільських військових поселили у столиці в “конюшні”

22 січня на Тернопільщині відбудуться «Віче злуки» та автопробіг