Як здолати беззаконня влади?

Поділитися

Тернополянин Любомир Крупніцький є авторитетною особистістю. Свого часу Любомир і в журналістиці працював, і перекладачем, і спостерігачем, і мандрівником. Сьогодні він з перших днів на Майдані у столиці. З цього чоловік не робить жодного піару, а по совісті виконує свій громадянський обов’язок. Сьогодні він описав у Фейсбуці свої враження від суспільно-політичної ситуації в Україні.

“Може я чогось не розумію, тоді поправте.
Але, якщо влада діє незаконно, тоді вона — поза законом. Вона сама стає незаконною, нечинною. Отже, й ставлення має бути відповідне.
“Президентське вето”, “підписання закону”, “новий закон передбачає”, “юридичний захист” — це все тепер не має жоднісінького значення, бо Суду, Парламенту і Президента на даний момент в Україні нема (таблички на дверях не рахуються) /і зникли вони далеко не сьогодні/.
Народ делегував органам влади право представляти його інтереси. Та вони, ті представники, зневажили це право і почали ним зловживати. Народ, як єдине джерело влади в Україні, робить висновки і бере владу назад у свої руки. Пряме народовладдя.
P.S. Усвідомлення цього, не зробить нас щасливими. Та принаймні відволіче від другорядних питань і не легітимізуватиме тих, хто сам себе поставив поза законом”,- вважає пан Любомир.

16 січня 2014 року Україна може стати Білоруссю

Як за 20 хвилин добили залишки демократії в Україні