З Тернополя правоохоронці не поїхали воювати з українцями?

Поділитися

У соціальній мережі тернополяни почали активно обговорювати тему про ймовірний виїзд правоохоронців до столиці. Місцеві журналісти і власкори виїхали перепровірити інформацію. Народний депутат України Олексій Кайда на смс журналіста “ПРО ВСЕ” віджартувався, що правоохоронців очолюють Наполеон і Суворов )))

Журналісти телеканалу ЗІК у Тернополі запізнилиcm на місце відправки. За їхньою інформацією, нібито правоохоронці вже вирушили у сторону Кременця. Хоча журналісти їх не бачили. Міліціонерів спробує наздогнати нібито молодіжний мер Тернополя Любомир Шимків.

Доповнення

О 1 годині  40 хвилин по опівночі, через 15 хвилин після оприлюднення новини,  “ПРО ВСЕ” дізналось з достовірних джерел про те, що правоохоронці наразі перебувають на першій заправці за КПП біля Тернополя на кременецькій трасі.

От вам і тернопільська опозиція… (((

О 1 годині 50 хвилин перетелефонував Володимир Стаюра. Свободівець повідомив, що опозиція в курсі про  автобус з правоохоронця. Спробують дати раду на Кременеччині)))

О 2 годині 17 хвилин активісти тернопільського Майдану наздогнали військових у Вишнівці.

***

Міліціонери перекрили виїзди з міста Львова по вулиці Стрийській, Княгині Ольги та Галицьке перехрестя. Автобуси з мітингувальниками не випускають. Відомо, що зі Львова на Київ сьогодні виїхало сім автобусів з мітингувальниками. Також до Києва їдуть люди з Тернополя та Івано- Франківська, повідомляє прес-служба ВК “НАСТУП”

За інформацією активістів ВК “НАСТУП” близько четвертої ранку “Беркут” та ВВ зачистять вулицю Грушевського та знову спробують розігнати Майдан. Відомо, що беркутівців підтягують до Києва з усіх регіонів країни.
Зараз до Маріїнського парку вже підтягнули майже 300 автобісів Беркуту, також Беркут підтягнули і до Майдану Незалежності.
Яценюк приревнував до Кличка і стверджує, що йому дзвонив Янукович та пообіцяв переговори

***

Медики Майдану просять про допомогу

***

Чи задоволені ви підсумками Йорданського Майдану? (опитування)

***

Юрій Луценко не вірить Тягнибоку, Кличку і Яценюку

***

Автомайдан-Яценюк: чиї аргументи переконливіші?

***

Що відбувається на Йорданському Майдані?

***

Як охорона Кличка “проморгала” вогнегасник

***

Опозиція оскаржила скандальні закони у суді

***

Як Кличко з’ясовував стосунки з представниками Автомайдану

***

Мітингувальники попхнули автобус правоохоронців і намагаються проїхати вперед на кордон з міліцією

***

Проти Віталія Кличка застосували вогнегасник

Василю Лабайчуку з Тернополя представник спецслужб побив вікна

Юрій Луценко: “Ще раз про головне”