У керівництві Майданом і далі маємо лебедя, щуку і рака. Порошенко – вихід із ситуації?

Поділитися

На фото: заснування Партії Регіонів, 2000 рік Азаров, Порошенко, Рибак.

Тернопільський політик, депутат міської ради Петро Ландяк оприлюднив у Фейсбуці свій погляд щодо сьогоднішньої ситуації навколо Майдану і Верховної ради.

“Народ чекає завтрішнього дня і надіється. що повернення до Конституції 2004 року започаткує розв’язання наших проблем Однак чи є для цього обнадійливі передумови?На жаль не бачу, Адже , в керівництві Майданом і далі маємо лебедя, щуку і рака. Чи після повернення до Конституції 2004року можливо сформувати нову більшість попередньо не проводячи переговорний процес з позафраційними та іншими адекватними депутатами ? Переконаний,що ні , а такі переговори є обов’язковим елементом для формування нової парламентської більшості, створення нового уряду, а відтак отримання бажаного результату.Чи можна допустити ,що хтось із позафракційних депутатів на тему входження у нову більшість буде говорити з трьома керівниками фракцій, чи мав би бути визначений ОДИН ПЕРЕГОВОРНИК, ОДИН ЛІДЕР і не обов’язково з числа ТРЬОХ , які ,як видно.таки не можуть поступитись один-одному. Крім загальних слів від вождів я нічого не чую. Видно, що особисті і партійні інтереси переважають над народними. Тому не знаю, наскільки в людей ще вистарчить терпіння, якщо зазнаємо чергової поразки? Попереду ніч. Студенту перед екзаменом її завжди не вистачає, а що потрібно лідерам парламентських фракцій???”,- написав пан Ландяк.

Користувачі Фейсбуку відразу зрозуміли, що пан Ландяк натякає на Петра Порошенка, який цими вихідними побував у Тернополі.

“Якось дуже швидко всі забули, що Порох починав свою партійну діяльність з СДПУ(о), причому став членом політради, а потім з Азаровим і Рибаком створював Партію регіонів”,- прокоментував один із користувачів соцмереж.

“Апостол Павло до свого покликання звався Савлом, який бив, катував і кидав до в’язниці християн, а потім став апостолом. Людині завжди необхідно давати шанс, розуміючи, що за її діями потрібно пильно стежити, тим більше за політиком. Не ідеалізую пана Петра, але від опозиції, для ведення переговорів,на сьогоднішній день рівним з ним нікого не бачу, кому могли б повірити”,- вважає Петро

На думку “ПРО ВСЕ”, яскравою ілюстрації азіатської натури Порошенка, який лише маскується під прихильника європейських цінностей, є біографія журналіста Єгора Соболєва на 5 каналі, що належить цьому політику.

“Під час президентських виборів 2004 року Єгор Соболєв, на прохання 5-го каналу, висвітлював як незалежний журналіст роботу штабу Віктора Януковича, куди репортерів каналу відмовилися допускати. У січні 2005 р. був запрошений шеф-редактором Андрієм Шевченком на 5-й канал, де пропрацював до 1 лютого 2008 р. Спочатку був спеціальним кореспондентом, потім – співавтором програми “Час: важливо”, створив авторську телепрограму «Чи на п’ять?». Із січня 2007 р. став одним із двох ведучих найпопулярнішої на каналі телепрограми «Час». Впродовж року мав серйозні суперечки з власником каналу Петром Порошенком через спроби останнього заборонити висвітлювати частину важливих тем, зокрема, конфлікти всередині пропрезидентського блоку “Наша Україна-Народна Самооборона”, підкуп виборців Блоком Володимира Литвина, звільнення ведучого каналу Ігоря Слісаренка. 1 жовтня 2007 р. після обговорення в програмі “Час” рекордної за розміром роздачі землі Київрадою Леоніда Черновецького, П.Порошенко порадив Є.Соболєву шукати іншу роботу. У січні 2008 р. програма була закрита і відновлена лише після того як Є. Соболєв звільнився з каналу”,- повідомляє авторитетна Вікіпедія.

Чи проголосують тернополяни за “порнопартію”?

***

У Верховній Раді України активно блокують статтю інтернет-газети “ПРО ВСЕ” про приїзд Порошенка до Тернополя

Тернопільські прокурори вважають, що Інтернет бреше

Сайт тернопільського мільярдера зізнався, що вони роблять “найбрехливіші новини”