100 тисяч доларів і ти начальник тернопільської міліції?

Поділитися

ДАЇшники Трнопільщини надзвичайно збурені: нібито їм мають поставити старого-нового керівника правоохоронної системи. Неофіційно кажуть, що це буде скандальновідомий Андрій Митрофайло. За нього нібито підписали подання всі нардепи-свободівці Олексій Кайда, Михайло Головко та Олег Сиротюк, який призначений наразі губернатором. Четвертим підписантом був Василь Хомінець, який очолює Тернопільську обласну раду.

Інформація про цю ситуацію надзвичайно резонансно розійшлася містом. Де там правда, а де перебільшення чи навіть не правда невідомо. Проте, коли навіть колектив ДАЇшників виступив проти цього і “злив інформацію пресі”, що 7 березня, о 10 00 год. в актовому залі УДАІ в Тернопільській області за адресою вул. Котляревського, 24 відбудеться прес-конференція на тему: “Загроза захоплення влади в управлінні корумпованими особами”. Це офіційно. А не офіційно має відбутися представлення нового керівництва.

Тернополяни дізнавшись цю інформацію, масово збираються на вулиці Котляревського. Чимало телефонують і кличуть людей “на Майдан проти неправди”.

Як воно буде насправді – очікуйте згодом.

У Тернополі люструвати чиновників будуть комсомольці та криміналітет на чолі з мером?!

***

“Свобода” відрікається від Сергія Надала

***

 

Оточення Яценюка хоче змінити Громадське телебачення на користь Шустера

Що буде з Кримом і Україною? Пророцтво Андрія Іларіонова