Губернатора Тернопільщини попросили якнайшвидше прийняти бюджет

Поділитися

Щойно у прямому ефірі на Першому Національному міністр фінансів Олександр Шлапак повідомив, що лише Тернопільська і Волинська області не затвердили бюджет. Окрім того, на Тернопільщині не затверджено 21 бюджет міст краю.

Керівник уряду попросив новопризначеного голову Тернопільської ОДА Олега Сиротюка оперативно прийняти бюджет на сесії облради.

Цікаво, що бюджетні читання у Тернополі відбувались доволі специфічно, про що повідомляла інтернет-газата “ПРО ВСЕ”.

Кабінет Міністрів України прийняв рішення зменшити кількість автомобілів, які обслуговують центральні органи виконавчої влади і місцеві державні адміністрації. Про це йдеться в постанові, прийнятій 1 березня 2014 року на засіданні Уряду.

Загалом планується зменшити кількість автомобілів, які використовуються органами державної влади, на понад 1500 одиниць по всій території України. Так, у центральних органах виконавчої влади їх чисельність зменшиться на 1132 одиниці, тобто на 33,8%. У місцевих держаних адміністраціях кількість автомобілів скоротиться на 373 одиниці (на 15%).

Вивільнений автотранспорт буде реалізований впродовж місяця на відкритих торгах під громадським контролем згідно з чинним законодавством.

Бюджетна комедія на Тернопільщині: Оскара! Оскара!

Моряки впіймали Путіна

Кадрова політика Олега Сиротюка торкнеться найбільшого брехуна облдержадміністрації?