Інформація з Севастополя і Криму з перших уст

Поділитися

Сьогодні, 22 березня 2014 року за телефоним повідомленням одного з попередніх командирів протичовнового корвета «Тернопіль» Андрія Куриленка, у Севастопільській гавані великий розвідувальний корабель «Славутич» стоїть під Українським військово-морським прапором, морський тральщик “Черкаси” після спроби вирватися з озера Донузлав зайняв оборону й залишається вірний присязі разом з великим десантним кораблем «Костянтин Ольшанський». Доречі на цих кораблях що вчора героїчно пробували вирватись з блокади на озері Донузлав служать уродженці Тернопілля, прийде час і Україна буде знати все про своїх кращих синів. Важко слідкувати за усіма подіями що зараз відбуваються у Криму колишнім військовим та й усім патріотам нашої держави без щему в серці, але вкотре хочу зазначити наш час кинув нам виклик у вигляді агресії російської держави під керівництвом Кремлівського режиму на наш дім, і нам усім потрібно з гідністю прийняти цей виклик. Зараз наші ВМС потребують нашої всебічної підримки як моральної так і матеріальної, для стримування агрессора у всеозброєнні потрібне дооснащення флагмана ВМС ЗС України фрегата «Гетьман Сагайдачний» декотрими радіотехнічними засобами, кожен може допомогти перерахувавши гроші на це. Фрегат нещодавно виконав важливе завдання командування , відвороту від наших берегів російських малих кораблів. І зараз під комануванням почесного громадянина міста Тернополя капітана 1 рангу Романа Пʼятницького стоїть на сторожі морських просторів України біля Одеси.

Переказати для оснащення кошти можна на рахунок Приватбанку: 5168 7572 5999 8203. Кошти з рахунку будуть використані виключно для придбання засобів зв’язку (військового призначення) для флагмана ВМС ЗС України фрегата «Гетьмана Сагайдачного». В ЦЬОМУ Є ВЕЛИКА ПОТРЕБА.

Ігор Крочак, військовий історик, один з авторів книги «Протичовновий корвет Тернопіль», член Національної Спілки Журналістів України, Спілки Офіцерів України, голова Тернопільського громадського інформаційно-координаційного пункту підтримки ВМС Збройних Сил України

Сьогодні 70 років Тернопільському облвійськкомату

0

У Тернополі висадили алею пам’яті Героїв “Небесної сотні”