П’яного бешкетника втихомирили працівники охорони

Поділитися

Нещодавно в одному з барів Тернополя працівникам Державної служби охорони при УМВС України в області довелося вгамовувати молодика, який був напідпитку.

Наряд групи затримання ДСО отримав повідомлення від чергового пульту централізованого спостереження про спрацювання тривожної кнопки в нічному барі, що на масиві «Східний», який перебуває під охороною.

Через лічені хвилини міліціонери прибули на місце події, де до них звернувся адміністратор розважального закладу і вказав на молодика, який вчиняв хуліганські дії. Хлопець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, поводився дуже агресивно: нецензурно лаявся, чіплявся до обслуговуючого персоналу, висловлював погрози, а тоді від залякувань перейшов до діла – розбив вікно.

Вгамувати хулігана вдалося бійцям групи затримання спецпідрозділу Управління Державної служби охорони. Молодика доставили до Тернопільського міськвідділу міліції для прийняття відповідного процесуального рішення.

Шановні громадяни! Не забувайте, що порушувати громадський порядок заборонено законом. Ваша поведінка з вживанням алкоголю в громадських місцях не має виходити за межі дозволеного!

УДСО при УМВСУ

в Тернопільській області

Брехня від Тимошенко

Упіймали організатора та одного із убивць правоохоронців під Києвом