Що хоче депутат Наталя Карпишин в “святого” мера Тернополя?

Поділитися

Про те, що мера Тернополя Сергія Надала обслуговують місцеві ЗМІ, як дешеві шльондри, бачать усі тернополяни, які читають місцеву пресу, дивляться наші телеканали і слухають “чіста україномовні брехунці”. Тому не дивно, що рейтинг каналів нижче статистичної похибки, тиражі газет невпинно падають і т.д. Сьогодні депутат міської ради Наталя Карпишин з активістами хотіла зробити акцію, яка поставила під сумнів “пазітіф” від діянь мера. Тут же прибігли тітушки, палатку вкрали, акцію зірвали. Ми запитали п.Карпишин про те, що вона хотіла зробити, а нижче пропонуємо ознайомитись з офіційною позицією мерії.

****

У Тернополі біля міськради група людей намагалася спровокувати порушення громадського порядку

У п’ятницю, 7 березня о 13 год. до міської ради прийшла депутат міськради від фракції «Наша Україна» Наталія Карпишин і колишній секретар міської ради попереднього скликання, колишній депутат від «Блоку Юлії Тимошенко» Тарас Білан. Їх супроводжували близько 20 людей.

Оскільки депутат Карпишин попередньо оголосила, що збирається безстроково приймати виборців, їй було запропоновано провести зустріч у приміщенні міської ради та організовано відповідні умови для роботи. Депутат Карпишин, колишній депутат Білан та громадяни, які їх супроводжували, відмовились проводити зустріч у приміщенні і намагались встановити перед міською радою намет.

Так званий «безстроковий прийом громадян» відбувся під час загальноміської толоки, коли волонтери-тернополяни разом з комунальними службами прибирали парки міста, і завершився через годину хвилин після початку.

Останніми днями це не перший випадок в місті, коли групи людей намагаються своєю зухвалою поведінкою спровокувати порушення громадського порядку. Зокрема, невстановленими особами щодня здійснюється наруга над державними символами – прапором на Театральному майдані – його щоразу перевертають «догори ногами», прапор неодноразово був розірваний. Минулої ночі групою невстановлених осіб була здійснена спроба підпалу міського відділу міліції.

Міська рада максимально сприятиме висловленню конструктивної критики та надасть всі можливі, згідно законодавства, умови для реалізації громадської активності депутатів і небайдужих громадян. Проте застерігає, що в час, коли в багатьох містах України провокаторами захоплюються приміщення органів місцевого самоврядування, встановлюються на них прапори іншої держави, в час, коли окремі спеціально сплановані вуличні акції використовуються телевізійними каналами інших країн для спотвореного пропагандистського висвітлення подій, усім треба бути зваженими у своїх діях і вчинках.

Тітушки мера Тернополя потрощили і викрали палатку страйкарів

Навіть 100 тисяч доларів не гарантують корупціонерові у Тернополі стати начальником

Прес-конференція, під час якої плакали усі журналісти Тернополя