Заява Тернопільського обласного штабу “Правого сектору”

Поділитися

Українці! Друзі і подруги!
Шановні побратими по боротьбі за УССД!

Ми, український народ, шляхом революційного і збройного спротиву та численних жертв, усунули від влади злочинний режим біло-голубої чуми на чолі з паханом донецької «сім’ї» Януковичем.
Правий сектор з допомогою ВО «Тризуб» ім. С.Бандери, УНА-УНСО, Самооборони Майдану, представників інших громадських організацій, ветеранів афганців,національно свідомої молоді, військових, ініціював та зробив усе можливе щоби це сталося.
Але, із ліквідацією режиму Януковича, не відбулося головного – зміни антиукраїнської системи влади.
Отже національна революція продовжується. Майдан залишається, українські націоналісти, які не склали збою на вимогу нинішнього недолугого тимчасового керівництва держави, усі інші патріоти та представники духовенства продовжують боротьбу і готові йти до переможного завершення цієї революції.
Мета і ціль незмінні – Держава Української Нації на українській землі. Ми маємо ПРАВО на втілення цієї боротьби будь-якими методами і засобами. І ніякі закони, які суперечать цьому ПРАВУ нас не зупинять.
Російська імперія окупувала українську землю. Путін і його кегебістська банда розпочали Третю світову війну. І знову – на території нашої багатостраждальної, але нескореної України.
Ми приймаємо виклик ворога і будемо боротися до остаточного його знищення.
Ті, хто виступав ґарантом нашої безпеки і нашого суверенітету нас вкотре зрадили. Тому орієнтуйтеся лише на власні сили. Не вірте лукавим обіцянкам тим, хто нині керує світом і систематично, протягом століття, зраджує українців у найкритичніший час, коли власне йдеться про державність української нації.
Розбудовуйте структури Правого сектора, вишколюйте його членство в мілітарному, ідейно-світоглядному та духовно-релігійному напрямках.
Звертаємося до всіх активних прошарків суспільства:
– радикально налаштованої молоді – поповнюєте ряди силових структур Правого сектора;
– ЗМІ – розширюйте тотальну боротьбу в інформаційному просторі «ЗА» Україну і «ПРОТИ» російських окупантів;
– творчої інтеліґенції – кожен митець-патріот повинен створити бодай один музичний, літературний чи художній твір на захист України;
– силових структур – не забувайте що Ви маєте останній шанс стати УКРАЇНСЬКИМИ ОФІЦЕРАМИ, для яких честь – понад життя. Заради своїх нащадків, які Вас можуть проклясти;
– ветеранів афганців – Ваш досвід є неоціненний. Тож – у стрій і до боротьби як з внутрішнім так і зовнішнім окупантом.
– медиків – не забувайте клятву Гіпократа;
– політиків – не партійна гризня а національно-визвольна боротьба є запорукою перемоги НАЦІЇ. І лише жертовна орденська боротьба під червоно-чорними знаменами приведе українську націю під синьо-жовтий стяг Свободи.

Разом переможемо!

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ШТАБ “ПРАВОГО СЕКТОРУ”

Сьогодні у Великій Березовиці збори громади села

Як затримували Сашка Білого