Прибиральники приватної структури більше засмічують Тернопіль, ніж чистять

Поділитися

10 квітня 2014р. в м.Тернополі заплановано проведення тендеру на прибирання міста.

Як нам стало відомо Усама Бен –надал та агент Путіна № 1 в місті Тернополі Стеньковський і КО надалі планують пролобіювати Луцьких для прибирання міста Тернополя.

Відео додане до інформації явно показує, як Луцькі ставляться до Тернополя та Тернополян. Це ж до якої степені потрібно відчувати безкарність та «кришу» міської влади, щоб в центрі міста , біля Ж-Д вокзалу робити такі речі…

Повторюю ще раз :10 квітня 2014р. в м.Тернополі заплановано проведення тендеру на прибирання міста. За прогнозами Бен –Надала виграти повинна фірма Луцьких.

Враховуючи численні розкрадання бюджетних коштів, вивіз сміття та його складування в межах міста, відкриту зневагу до Тернополян закликаємо всіх жителів Тернополя прийти 10 квітня 2014р. на тендер. Вимагати його відкритого проведення, не допустити махінацій, та підписання договору з Луцькими зайдами.

Сьогодні Ви промовчите, а завтра в платіжці за послуги з Вас стягнуть кошти, за те, що Вам було лінь встати і прийти: захистити себе і своє місто Каштанів…

Враховуючи досвід та хитрість чиновників, про місце та час тендеру не повідомляю. Його в останній момент можуть перенести в інше місце. Для того, щоб нас всіх не ошукали пропоную особисто кожному телефонувати в Управління Житлово –комунального господарства та (записавши час дзвінка та прізвище держ.- службовця) уточнити місце та годину проведення заходу.

В випадку, якщо Вам нададуть неправдиву інформацію, звертайтесь в прокуратуру негайно.

З повагою,

Голова ТОГО «Тернопільські підсумки» Тарас Білан

P.S. Особлива подяка Тарасу Герману за підготовку та проведення спец-операції. Окрема подяка його дружині. Мати чоловіка – громадського активіста, справа вкрай важка.

Прокурор району на Тернопільщині , який керував автомобілем у нетверезому стані, буде звільнений з роботи

“Правий сектор” попросив вибачення за помилковий заклик до знесення барикад на Майдані Незалежності