ЗМІ поширюють фейкову новину про лідера президентських перегонів

Поділитися

Кандидат в Президенти Україну від Майдану Ольга Богомолець, яка є безперечним лідером серед усіх кандидатів за опитуванням в інтернет-мережі, в колах науковців, активних майданівців, які виступали проти участі у виборах олігархів та людей, які працювали в уряді Азарова-Януковича нібито повідомила, що  вирішила зняти свою кандидатуру на президентських виборах і підтримати Юлію Тимошенко. ЦЮ БРЕХЛИВУ НОВИНУ ( а від кого вона йде не важко здогадатись) розмістив телеканал ICTV на своєму сайті.

Згодом заголовок новини змінили, тепер він виглядає так: “Ольга Богомолець запропонувала відмовитися від політичної реклами на ТБ”.

Сама претендентка на пост голови держави вважає такий заголовок “чорним піаром” і категорично заперечує інформацію про зняття своєї кандидатури на виборах 25 травня.

“Сьогодні о 16:50 на офіційному сайті телеканалу ICTV була розміщена новина: “Ольга Богомолець відмовилась від президентської кампанії та підтримала Юлю Тимошенко”. Я спростовую цю інформацію та заявляю, що на цих виборах я йду перемагати. Я не відмовлялась і в жодному випадку не відмовлюсь від президентської кампанії і не висловлюю підтримки нікому з кандидатів. Я підтримувала і буду підтримувати тільки український народ і буду захищати його права й інтереси. Прошу всіх тих людей, які вірять у перемогу нової Украіни і не хочуть бути жебраками у корумпованій, бандитській державі, не звертати увагу на “чорний піар” старої влади і спроби моєї дискредитації. Ми знаємо, що стара система легко не здається, але віримо, що разом ми її переможемо і збудуємо нову, успішну, мирну і безпечну Україну!” – заявила Богомолець у коментарі tvi.ua.

Хто насправді лідер президентських перегонів в Україні?

***

Кандидата від Майдану Ольгу Богомолець штучно заганяють у технічні

 

 

Ольга Богомолец представила свою программу изменения страны

Невже на Тернопільщині Тимошенко з Деревляним буде також казитися?