Самооборона збирає спорядження для батальйонів Тернопільщини

Поділитися

29 травня Самооборона Майдану Тернопільщини та Автомайдан спільно з міською радою передали Тернопільському батальйону територіальної оборони 160 спальних мішків та 430 каріматів. Громадські об’єднання мають на меті допомогти батальйону із забезпеченням необхідного спорядження, тому закликають підприємців та меценатів області пристати на допомогу.

Комендант обласної Самооборони Іван Ковалик зазначив, що передане спорядження є лише невеликою частиною необхідного для нормального функціонування батальйону. Тому самооборонці займаються збором ресурсів для потреб службовців і закликають підприємців підтримати дану справу.

«Особливу увагу хочу звернути і на батальйон спецпризначення «Тернопіль» при МВС, який теж має проблеми із спорядженням. Саме цей батальйон виїжджатиме в східні регіони країни захищати державу, тому це нагальна потреба сьогодні – забезпечити їх всім необхідним. В обох батальйонах служать представники Самооборони та люди, які пройшли наші вишколи. Звертаюсь до підприємців, які розуміють важливість цієї справи долучитись до ініціативи», – зазначив Іван Ковалик.


З повагою,
інформцентр
Самооборони Майдану
Тернопільщини

Люстрація по-ужгородськи очікує й Тернопіль?

В Крыму вводят продуктовые карточки