Тернопільські депутати дешевші, ніж працівниці найдревнішої професії біля “Берегині”

Поділитися

В Окружну Виборчу Комісію № 165 (м. Тернопіль) завезли канцтовари для всіх дільниць .

Але… за приблизними підрахунками сума (завищення ціни) складає більше 50 000гривень. Для прикладу на кулькових ручках (1800штук) ціна магазину – 1,95, для ОВК -4грн. « Підприємливі» люди «підняли», аж 3690гривень… А дільничні комісії недоотримають , як мінімум, половину.

І так на всьому. Цікаво те, що в окружкомі вже не має регіоналів. Це все «крутять» щирі патріоти в вишиванках, з душою яничара.

Загальний підсумок:

* По перше вони обікрали державу загалом.

* По друге обікрали членів дільничних виборчих комісій кожного окремо (приходьте з своїми ручками та папером).

* По третє: сьогодні вони отримають процент від оборудки з канц.-товарами, а завтра – за фальсифікацію з голосами виборців?

ТОГО «Тернопільські підсумки» звернулась в прокуратуру м.Тернополя з проханням дати правову оцінку придбання канц. товарів по завищених цінах.

Окремо звертаємось до всіх членів ДВК: якщо Вам запропонують порушити закон – спочатку, по накладній прийняти меншу кількість канц.- товарів для дільниці, потім фальсифікувати на виборах, зателефонуйте до нас…

З повагою,

Голова ТОГО «Тернопільські підсумки»

Тарас Білан

P.S. Написане вище – не дрібниці . Відчують безнаказаність – почнуть фальсифікувати, і знову повернеться спрут Януковича, тільки в іншій особі.

Згадайте на якому піднесенні народу в 2010р. Свабода в Тернополі прийшла «до власті». Їх всі підтримували. Депутата Лучку взяли на маленькому хабарчику… Йому простили. А потрібно було – навпаки.

Результат: 25гектарів парків Тернополя продали…

Станом на сьогодні, Бен – надал за 4-годинну сесію міської ради платить Свабодівцям – яничарам по 100 доларів. І вони голосують за все…

Якщо порівняти розцінки, то представниці найдревнішої професії (біля Берегині), за 4 години, і то більше беруть.

Та вони, на відміну від яничарів у вишиванках, державою та Тернополем не торгують …

То ж прошу Всіх: не дозвольте «зам’яти» скандал з канцтоварами. Замнемо – потім буде пізно…

Сьогодні Тягнибок агітує чомусь Львівщину, а не Схід

0

У Тернополі розмістили торгові кіоски просто на дорозі