Лист-звернення від Ольги Богомолець

Поділитися

Доброго дня всім членам нашої команди!
Я продовжую активно працювати – вчора була в військовому шпиталі в Одесі, сьогодні в Харкові оглядатиму дітей вивезених з Краматорська.
Прошу вас усіх також активно долучатися до проектів, які вже є в розробці:
 Проект 1
“Взаємодопомога”, мета якого полягає у створенні Інтернет порталу, де кожен користувач Інтернету зможе ознайомитися з проблемами тих родин, які втратили годівника під час Майдану та АТО у подіях 2013-2014рр, та при бажанні долучитися до допомоги цим родинам.
Координатор цього проекту – І.Коротич – зараз завершує підготовку технічного завдання для порталу.
С. Назаренко – наш партнер – береться за його виробництво.
Банк Аваль – чекає на завершення роботи і готовий стати офіційним партнером – відкрити безвідсоткові картки для прямого перерахунку коштів постраждалим.
В.Воронович – заповнює попередню базу даних координат постраждалих, щоб потім передати обласним координаторами.
О.Богомолець і А.Черевко відповідальні за реєстрацію ГО Всеукр Волонт Рух – від імені якого буде проводитись робота!
Є також вже 4 особи, які готові щомісяця вносити по 1000 грн для утримання на зарплаті 3500 грн (стартова) – постійно працюючої людини ( місце роботи в офісі на Богдана Хмельницького), яка буде координувати роботу цього проекту.
Для ефективної роботи необхідні координатори цього проекту в кожній області, відповідальні за створення волонтерських груп, підготовку і перевірку інформаціі по кожній родині для підтвердження іі достовірності та створення сюжету для порталу, а в подальшому для щорічного оновлення відеоролику про цю родину. Можливо також ще змінити назву, якщо будуть кращі пропозиціі!!

2. Проект Україна 80 плюс – мною проведено презентації проекту двом потенційним партнерам – блок боротьби з наркотиками та алкоголізмом та мережа супермаркетів.
Іде процес створення групи в фб, розроблено дизайн.
І.Марковський – відбирає потенційних партнерів, які пишуть нам листи в мейл і які в майбутньому будуть долучені до роботи.
Потрібен Координатор – на постійну роботу – стартова зп 3500 грн – для координації роботи груп в Інтернеті і організаційної роботи.

 3. Школа Патріотів – іде введення інформаціі по анкетам учасників – тимчасово відповідальний І.Бугера
Необхідно – розробка концепції розвитку, пошук координаторів по регіонам та фінансування.
4. Назріла нагальна потреба створення багатотомного самовидання :)) – ” Війна, мир і любов” – поранені хлопці, яких я бачу в шпиталях – переважна більшість з тяжкими пораненнями чи переломами поки лежать нерухомі і потерпають від браку добрих патріотичних слів- пропоную на наш мейл info@bogomolets.com – запропонувати українським дівчатам і жінкам писати листи нашим солдатам – починати зі слів Захисникам Вітчизни! (чи України)! … І далі чим більше добрих слів, тим краще і ще трохи про себе і своє життя і вболівання за країну … Обов’язково вказати як вас звуть і з якого ви міста.
Ми будемо збирати всі тексти і раз на тиждень переплетені і надруковані книги (сподіваюсь, що листів буде дуже багато) передавати в шпиталі і на лінію оборони! Пропоную це не відкладати – а вже долучатися до роботи всім дівчатам України, кому вже є 18 :))) сподіваємось завтра вже на шквал текстів!!! Залучіть всіх ваших подруг до роботи:)))

5. Проводиться робота зі створення широкої громадської платформи – Конгрес громадських об’єднань, мета якого забезпечити владу народу. Для цього створюється громадська спілка, учасниками якої можуть бути будь-які зацікавлені ГО та фізичні особи!
Прошу вас проявляти активну позицію і надалі, долучатись до вказаних проектів, якщо вони вам цікаві!
Із вдячністю за співпрацю, Ольга Богомолець

***

Дорогі земляки, якщо хтось виявить бажання працювати надалі, то прошу зголоситися.

0984443511, 0506334679  Наталя.

Якщо ви володієте інформацію про таких людей, які потребують допомоги, теж кажіть.

Читайте, робіть висновки і не будьте байдужими.

У Скалатському міському бюджеті “накрутили” на 100 тисяч

Пам’ятка туристу: як не стати об’єктом злочину