У Скалатському міському бюджеті “накрутили” на 100 тисяч

Поділитися

Фахівцями Держфінінспекції в Тернопільській області проведено ревізію фінансово-господарської діяльності Скалатської міської ради, якою виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат, на загальну суму понад 101 тис. гривень.

Ревізією встановлено оплату завищеної вартості виконаних ремонтно-будівельних робіт на загальну суму майже 22 тис. гривень та покриття за рахунок бюджетних коштів витрат орендарів на суму 17 тис. гривень, чим завдано збитків міському бюджету на 39 тис. гривень.

Крім того встановлено зайве списання продуктів харчування на загальну суму понад 24 тис. гривень.

Також міським бюджетом недоотримано доходів на суму понад 37 тис. гривень внаслідок не поступлення коштів від відчуження земельних ділянок та від оренди майна.

За допущені порушення з фінансових питань 4 посадові особи притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.164-2 КУпАП, за порушення бюджетного законодавства одну посадову особу притягнуто до адмінвідповідальності за ст.164-12 КУпАП. Об’єкту контролю направлено обов’язкові вимоги щодо усунення виявлених порушень, про результати ревізії проінформовано правоохоронні органи.

 Прес-служба Держфінінспекції в Тернопільській області

Справжнє АТО триває на Тернопільщині

Лист-звернення від Ольги Богомолець