На згвалтовану школярку і її матір чинять шалений тиск

Поділитися

26 червня минулого вся Миколаївська область повстала, коли троє міліціонерів зґвалтували 29-річну Ірину Крашкову. Три дні тому на Тернопільщині теж зафіксовано справу із трьома міліціонерами, які нібито зґвалтували 15-річну школярку.

Про врадіїівську справу знав не лише кожен українець, але й мешканці інших країн. Люди стали на захист приниженої дівчини, яка дивом залишилась живою.  У “набожній” Тернопільщині – тишина-а-а-а-а-а. Ну майже ла-ла-ла-ла-ла місцевій владі.

Фактично перед початком Майдану, коли Янукович ще поняття не мав, чим це столичні протести закінчаться для нього,  29 листопада 2013 року, міліціонерам оголосили вирок – Євген Дрижак отримав покарання у вигляді позбавлення волі на строк 15 років із конфіскацією всього майна, Дмитра Поліщук – також отримав строк 15 років із конфіскацією всього майна, а Сергій Рябіненко – 11 років із конфіскацією майна. Дрижак та Поліщук також втратили свої офіцерські звання. Колишнього заступника начальника Врадіївського райвідділу міліції Михайла Кудринського посадили на 5 років. Також його позбавити офіцерського звання. Окрім цього, суд постановив стягнути з Дрижака та Поліщука по 150 тисяч гривень, а з Рябіненка – 100 тисяч гривень на відшкодування моральної шкоди на користь Крашкової.

І ще раз повторимо: у нібито набожній Тернопільській області уся громадськість у рот води набрала. Криміналітет Тернопільщини, який “осідлав” майданівський бренд, ще навіть не “чухався”, щоб спробувати підтримати постраждалу. Кажуть, що ту громадськість вже “обробляють” на користь правоохоронців.

Про післямайданну прозорість в правоохоронних органах, які у даному випадку мали ледь не погодинно інформувати громадськість про хід справи, говорити не приходиться. Уся інформаційна кампанія спрямована на те, щоб дискредитувати 15-річну школярку. Все це робиться до того, як оголошені результати аналізів.

Зрозуміло, що є корпоративна солідарність у правоохоронців. Проте, вона б мала себе проявити, коли дійсно було б доведено, що міліціонери не винні. Наразі ж маленька людина опинилась під важким моральним пресом. Про те, який шалений тиск чиниться на родину, які гроші пропонували матері, щоб лишень забрала заяву – все це розповіла журналістам матір зґвалтованої дівчини, яка оголосила, що йде до кінця і ніякі гроші не врятують горе-правоохоронців.

 

У космосі з’явилася зірка з назвою “Путін – х*йло” і залишиться там навічно

На закритті бразильського мундіалю Шакіра виконає “La-La-La”