У космосі з’явилася зірка з назвою “Путін – х*йло” і залишиться там навічно

Поділитися

У космосі між сузір’ями Ліри і Лебедя офіційно з’явилася зірка із назвою “Putin-Huilo!”. Про її появу на зоряному небі подбали одеські активісти. У міжнародному каталозі вона записана під номером KIC 9696936. “Українські астрономи разом з міжнародними колегами на прохання одеських активістів назвали зірку на честь відомої народної пісні “Путін – х*йло!” (Putin-Huilo!)”, – написав у своєму Facebook ударівець Андрій Юсов.

За його словами, це стало можливо у рамках проекту “PALE BLUE DOT”, який проводиться міжнародною організацією “White Dwarf Research Corporation”. У рамках проекту, будь-хто може назвати зірку яким завгодно ім’ям, заплативши за це від 10 до 100 доларів. Отримані гроші йдуть на фінансування досліджень космосу.

384021560Найцікавіше, що, якщо біля цієї зірки відкриють якусь планету, то, за міжнародними правилами, її теж назвуть “Putin-Huilo!”. А міжнародний астрономічний каталог Kepler фіксує назву навічно. Як повідомлялося раніше, днями у Житомирі популярна місцева газета вийшла під заголовком “Путін – х*йло”. За словами головного редактора, це було зроблено на прохання читачів, повідомляє телеканал 1+1

Російська військова авіація порушила повітряний простір України

На згвалтовану школярку і її матір чинять шалений тиск