Під дією оковитої намагався “почистити” банк

Поділитися

Близько 7 години ранку у чергову частину Управління Державної служби охорони надійшло повідомлення про те, що невідомий молодик намагається проникнути у відділення банку, розташоване у мікрорайоні «Центр» в м.Тернопіль.

Отримавши повідомлення, черговий негайно передав інформацію найближчому до місця події наряду групи затримання. Наряд відреагував миттєво і через кілька хвилин вже прибув до місця виклику.

DSC_2775На місці правоохоронці побачили юнака із закривавленими руками. Ледве тримавшись на ногах, не даючи розсуд своїм діям через надмірний стан алкогольного сп’яніння, горе-грабіжник щодуж гамселив вхідні двері банку водостічною трубою. Головною здобиччю мав бути банкомат, завдяки якому 22-річний тернополянин вирішив поправити своє матеріальне становище. Але не встигши потрапити в приміщення банку – потрапив до рук міліціонерів.

П’яного бешкетника відразу затримали і наділи на руки кайданки. В цей же час, слідчо-оперативна група задокументувала та дала належну правову оцінку ранішньому “подвигу”, наслідком якого стало притягнення п’яного дебошира до кримінальної відповідальності згідно частини 1 статті 194 ККУ (умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах).

Справа палія церков на Зборівщині відправлена до суду

Тернополяни через “Автомайдан” дають поради ДАІ