Тернополяни через “Автомайдан” дають поради ДАІ

Поділитися

Тернопільський осередок ВО «Автомайдан» продовжує покращувати роботу Державтоінспекції. Після усного звернення активістів організації про внесення змін щодо встановлених знаків у Тернополі і оперативно проведеної роботи, багато автомобілістів залишились задоволеними змінами. Тому громадська організація вирішила залучити жителів міста для обговорення законності встановлення, а також потреби певних дорожніх знаків, розмітки та світлофорів. За три тижні на сторінки у соцмережах та електронну адресу надійшло чимало звернень водіїв, з яких ТО ВО «Автомайдан» сформував 14 пропозицій до ДАІ.

Найбільше люди скаржаться на залізничний переїзд по вулиці Текстильній у районі фарфорового заводу – тут водії просять зняти знак «СТОП». Рекомендують також забрати знак обмеження швидкості від зупинки «Кемпінг» до виїзду з міста. Радять переглянули доцільність знаків «Рух заборонено» на кількох вулицях, обладнати світлофор біля літака кнопкою «на вимогу», перенести знак обмеження швидкості 40 в селі Озерна від каплички до закладів громадського харчування тощо.

Тернопільський осередок ВО «Автомайдан» рекомендує також Державтоінспекції в Тернопільській області:

1. Встановити світлофор біля пожежної частини по вул. Лесі Українки

2. На перехресті Бандери-Слівенська-Коновальця встановити зелену стрілку для повороту з Коновальця на Бандери. Організувати додатковий сигнал світлофора для повороту з Бандери на Коновальця

3. Встановити «сплячі поліцейські» на вул. Симоненка

4. Організувати освітлення пішоходого переходу в селі Біла.

5. Реверсний рух по вул. Тарнавського від перехрестя з вулицею 15 квітня до проспекту Злуки.

Під час щомісячного «круглого столу» із журналістами та громадськими активістами начальник УДАІ МВСУ в Тернопільській області Андрій Матрифайло зазначив:

* Кожен пункт ми вивчимо, буквально до десяти днів, і де реально це зробити, упродовж місяця виконаємо. Все має бути в першу чергу законно.

 

Через місяць активісти ТО ВО «Автомайдан» обіцяють поінформувати водіїв, чи виконали в ДАІ їхні побажання.

Під дією оковитої намагався “почистити” банк

0

Неймовірні факти про ректора педагогічного університету