Про тернопільського депутата написали в США

Поділитися

Народний депутат України від Тернопільщини Михайло Апостол є один з найдієвіших народних обранців нашого краю. Після парламентських виборів депутат не пропав, не пересилився до столиці, а регулярно працює в окрузі, допомагає соціально незахищеним.

Про свою щоденну роботу Апостол намагається лаконічно повідомляти у Фейсбуці. Коли розпочався Майдан –  не відсиджувався під периною. Відбувались дострокові вибори до Верховної Ради і українці мали змогу бачити пана Михайла, який власними грудьми зупинив автобуси з тітушками на Миколаївщині.

У важкі часи Майдану, коли до перемоги ще було далеко, а покалічених “Беркутом” героїв більшало з кожним днем, Михайло Апостол проводив значну частину часу у лікарнях Києва. У медичних закладах він чергував, захищаючи поранених краян, не даючи перевертням в пагонах забирати до буцигарні скалічених майданівців. У той гарячий час наш депутат познайомився з помічником сенатора Томпсона – колишнім киянином Олександром Гологовським. Політики заприятелювали, досі спілкуються, “звіряють координати політичного бачення” різноманітних ситуацій.

Нещодавно в одній із центральних газет Нью-Джерсі п.Гологовський давав інтерв’ю і розповів про свої враження від Майдану, наших героїчних людей. Згадав у розмові й про нашого депутата Апостола, надав виданню вражаючі фотографії з тих часів.

На фото: 5 куль витягнули з тіла майданівця Григорія Мельника

Знайомтеся, проста дівчинка з Бережан Мирослава Гонгадзе

Зернята розсипаних думок