У Бучачі три претенденти на крісло начальника міліції

Поділитися

Управління кадрового забезпечення УМВС України в Тернопільській області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника Бучацького райвідділу внутрішніх справ.

  Кандидати на посаду:

майор мiлiцiї   Попiль Казимир Ярославович

 Народився 27  чеpвня  1982 року в Заліщиках. Закінчив Чернівецький національний університет ім.Ю.Федьковича та Академiю управлiння МВС України. За фахом юрист.    В органах внутрішніх справ з 2003 року. Працював дільничним, дізнавачем та слідчим у Заліщицькому райвідділі міліції. Згодом очолював  слідчі відділення у Лановецькому та Тернопільському райвідділах  міліції.  З 2013 року – перший заступник начальника мiського вiддiлу-начальник слiдчого вiддiлу Тернопiльського мiського вiддiлу УМВС України в областi.

 

пiдполковник мiлiцiї   Побуринний Ярослав Богданович

 

Народився 21  квiтня  1979 року в селі Трибухiвцi Бучацького району. Закінчив Прикарпатський юридичний інститут Львівського державного університету внутрішніх справ.  В ОВС з 1996 року. Пройшов шлях від оперуповноваженого до начальника карного розшуку Бучацького райвідділу міліції. Тривалий час працював на посаді начальника кримінальної мiлiцiї Монастириського райвідділу. З 2012 року – заступник  начальника районного вiддiлу-начальник кpимiнальної мiлiцiї Бучацького райвідділу внутрішніх справ.

 

майор мiлiцiї   Присунько Василь Iгорович

 

Народився 18  липня  1978 року в селі Палашiвка Чорткiвського району. Закінчив Донецький юридичний інститут. В ОВС з 1995 року. Працював дізнавачем, оперуповноваженим карного розшуку Чортківського райвідділу внутрішніх справ. Згодом працював інспектором відділу ДАІ, оперуповноваженим підрозділу управління боротьби з організованою злочинністю в області. З 2008 по 2012 рр. – начальник кpимiнальної мiлiцiї Бучацького районного відділу міліції. Наразі працює старшим iнспектором з технiчного нагляду вiддiлення ДАI з обслуговування Чорткiвського району (м. Чорткiв), пiдпорядкованого УДАІ УМВС Укpаїни в областi.

 

                                    Управління кадрового забезпечення

УМВС України в Тернопільській області

Виграш у лотерею оподатковується

Міліціонери розшукують двох шахрайок, які “зняли пороби” тернополянці за 14 тисяч гривень