У Тернополі свободівці знесуть газетні кіоски “Експресу”?

Поділитися

Черговий медійний скандал очікує на Тернопіль: після війни львівських свободівців з найтиражнішою газетою Західної України “Експрес”, протистояння перекочувало до файного міста. На найближче сесійне засідання винесено проект рішення № 188. Вносить В.Л.Кібляр

Про відмову в наданні дозволів на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) дочірньому підприємству «Інтерпрес-Тернопіль «ТОВ «Інтерпрес»
Керуючись ст. 19, 144 Конституції України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду землі», «Про регулювання містобудівної діяльності», наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 N 244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», враховуючи висновки постійних комісій з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Відмовити дочірньому підприємству «Інтерпрес-Тернопіль «ТОВ «Інтерпрес» (ід. код 30363149) в наданні дозволів на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) площею 0,0004га, згідно з додатком (додається).
2. Припинити право користування дочірньому підприємству «Інтерпрес-Тернопіль «ТОВ «Інтерпрес» (ід. код 30363149) земельними ділянками площею 0,0004га, зазначеними в додатку до рішення.
3. Зобов’язати дочірнє підприємство «Інтерпрес-Тернопіль «ТОВ «Інтерпрес» (ід. код 30363149) в 20- денний термін з дня прийняття рішення повернути земельні ділянки, зазначені в додатку до рішення.
4. Контроль за виконанням рішення покласти постійні комісії міської ради з питань містобудування, з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі.
Міський голова                С.В.Надал
Додаток


п/п    Адреса земельної ділянки
1.    вул. Лесі Українки
2.    вул. Гетьмана І. Мазепи
3.    вул. Київська
4.    вул. Гетьмана Сагайдачного
5.    вул. В. Симоненка
6.    вул. В. Чорновола
7.    вул. Б. Хмельницького
8.    вул. Живова
9.    вул. Руська

Секретар ради                        І.В.Турський

Майдачник для картингу виводять за межу парку “Топільче”?

Вболівальники не включили Мессі до 11 кращих футболістів світу