Збірна Нідерландів вийшла у півфінал чемпіонату світу з футболу

Поділитися

Завершився останній чвертьфінал чемпіонату світу з футболу. У протистоянні збірних Коста-Ріки і Нідерландів в основний час зафіксовано нічию 0-0. Не забили голів футболісти й у додаткових таймах. У серії пенальті були кращими голандці. Їхній воротар Крул, якого Луї ван Гал випустив на поле на останній хвилині другого додаткового тайму. І козир тренера збірної Нідерландів спрацював: Крул відбив дві пенальті. Тім Крул витягнув з кута удар Руїса та удар Уренья: 4-3 і Голандія у півфіналі спробує здолати Аргентину.

В іншому матчі збірна Бразилії без Неймара і Сілви спробує здолати Німеччину.

***

Збірна Аргентини вийшла у півфінал чемпіонату світу з футболу в Бразилії.

У чвертьфінальному матчі південноамериканська команда з мінімальною перевагою обіграла Бельгію. Зустріч завершилася з рахунком 1:0.

Автором єдиного м’яча, який був забитий на восьмій хвилині першого тайму став нападник аргентинців Гонсало Ігуаїн.

У середині першої половини зустрічі травму отримав півзахисник південноамериканської команди Анхель Ді Марія. Закінчити матч він не зміг.

У півфіналі чемпіонату світу з футболу Аргентина зіграє з переможцем матчу Нідерланди — Коста-Ріка, який відбудеться в ніч на 6 липня на стадіоні “Фонте-Нова” в Сальвадорі.

***

У другому матчі чвертьфіналу на Чемпіонаті світу-2014 між збірними Бразилії та Колумбії, перемогу здобули господарі турніру з рахунком 2:1.

Перший тайм бразильці почали з атаки і вже на 7-й хвилині Тьяго Сілва забиває перший м’яч у грі. Бразильці задавали темп в таймі.

У другому таймі господарі знову взяли ініціативу на себе. На 80-й хвилині Хамес Родрігес блискуче реалізував пенальті.

Завдяки цій перемозі Бразилія виходить у півфінал, де зустрінеться зі збірною Німеччини.

Нагадаємо, 4 липня збірна Німеччини з мінімальним рахунком 1:0 обіграла національну команду Франції.

***

Німці обіграли збірну Франції з мінімальним рахунком, зберігши перевагу, здобуту на перших хвилинах матчу, передає УНН з посиланням на видання “Известия”.

У п’ятницю на чемпіонаті світу в Бразилії відбувся матч 1/4 фіналу між Німеччиною і Францією. Команда Йоахіма Льова обіграла триколірних з рахунком 1:0. Єдиний м’яч забив Матс Хуммельс (13-а хвилина).

З перших хвилин на поле розгорнулася обоюдогостра гра. Вже на 13-й хвилині рахунок було відкрито. Кроос навісив зі штрафного, а центрвльний захисник німців Хуммельс буквально зім’яв опонента Варана і головою з рикошетом від поперечини забив м’яч у ворота, – 1:0.

На 77-й хвилині французи упустили найреальніший шанс зрівняти рахунок. Матюіді пробив з кута воротарського в ближній верхній кут, але воротар Нойер встиг зреагувати.

До кінця зустрічі глядачі забитих м’ячів більше не побачили, незважаючи на всі старання збірної Франції і німця Шюррле, який двічі не реалізував 100-відсоткові моменти.

 

У Тернополі з’явиться корвет “Тернопіль” та прапор військово-морських сил

У Бучачі громадськість взяла під контроль владу