Російські війська зайняли Новоазовськ

Поділитися

Командир 5-ої роти батальйону «Дніпро-1» Володимир Шилов заявив, що Новоазовськ Донецької області зайняли російські війська. Про це він повідомив в ефірі 5 каналу, інформує Еспресо.TV.

«Нині Новоазовськ захоплений російськими військами, заблокований танками. Виїзд мешканцям з нього заборонено. На завтра, за повідомленнями російських військових, буде проводитися зачистка міста», – розповів Шилов і додав, що це йому стало відомо від одного із бійців.

За його словами, Новоазовський райвідділок евакуйовано в Маріуполь. «Але склалася дивна річ: маріупольська міліція за наявністю зброї, яка зберігається на складі одного з райвідділків, не озброєна», – додав командир.

Водночас, колишній боєць «Азова», тепер волонтер у зоні АТО Володимир Кочетков-Сукач повідомив, що готується наступ бойовиків з напрямку Новоазовська на Маріуполь та Волноваху.

«Ми знаємо, що вони зайняли одну частину міста Новоазовська фактично з іншого боку, через річку. Там знаходяться наші частини. Поки що вони активно атакували в місті. Обстріли йшли постійно, але таких активних бойових дій у середині міста ще не було», – розповів він.

Крім цього, екс-боєць батальйону «Азов» додав, що в бік Волновахи рухається велика колона російської техніки.

Нагадаємо, у середу, 27 серпня, на Донеччині зафіксували рух колони російської техніки, яка направлялася в сторону смт Тельманове.

Анатолій Гриценко: Це агресія Росії проти України, весь світ про це говорить, чому не кажем ми?

Із 250 українських солдатів 51-ї бригади не постраждали лише 22