Екскурсія Чортківським слідчим ізолятором

Поділитися

У відповідності до угоди та плану співробітництва між Чортківським слідчим ізолятором управління ДПтС України в Тернопільській області та Чортківським гуманітарно-педагогічним коледжем ім. Олександра Барвінського відбулося ознайомлення студентів з особливостями роботи практичного психолога із неповнолітніми ув’язненими (засудженими).
11 листопада 2014 року для набуття досвіду своєї практичної діяльності установу відвідали студенти Чортківського коледжу за спеціальністю «Соціальна педагогіка».
Практичний психолог установи Ігор Ковальчук провів студентам ознайомчу та навчальну екскурсію у слідчому ізоляторі, розповів про форми та методи соціально-виховного впливу на засуджених, які використовують працівники служби у своїй роботі.
Також, ознайомив їх із аспектами роботи психолога, розповів про діяльність роботи із групою ризику осіб, які перебувають на профілактичному обліку.
Після чого, студенти мали змогу ознайомитись з робочим місцем психолога, відвідати кімнату психоемоційного розвантаження для ув’язнених (засуджених), які утримуються у слідчому ізоляторі.

Ігор Кузяк,
начальник відділення СВПР
Чортківського слідчого ізолятора
управління ДПтС України в Тернопільській області

IMG_8523

Майстер-класи для дітей на свято

Місцева влада продовжує злити тернополян, роздаючи землі “на ліво й на право”