Мер Тернополя “приватизував” Революцію Гідності (відео)

Поділитися

Міський голова Тернополя Сергій Надал сьогодні не задовольняє тернополян, оскільки проявив себе на вибраній посаді з прикрої сторони. За мешканців нашого міста мер не дбав (згадайте прийоми громадян, в черзі яких треба квартал стояти, аби до мера потрапити на 5 хвилин), 50 гектарів землі парків роздав, скандальні будови не заборонив, а навпаки всіляко підтримував. Навіть на прибиранні Тернополя, яке обходиться місту у 12-15 мільйонів гривень, зробив для себе і заступників бізнес-проектом.

Звичайно, інтернет-газета “ПРо ВСЕ” не підтримує й криміналітет, який на критиці препаскудного Надала, намагається прорватися до влади.

Благо, тернополяни люди не дурні, тому фактично проігнорували так званих громадських активістів з кримінальним минулим і залишили їх аутсайдерами під час останніх парламентських виборів.

У червні 2011 році Сергій Надал намагався звітувати публічно. Ляпали так само язиками тоді Олексій Кайда як голова облради та Олег Сиротюк як керівник фракції “Свобода” в облраді. Вже тоді журналіст “ПРО ВСЕ” дійшов висновку, що електорат Олега Тягнибока тане у Тернополі як весняний сніг.

Після того ганебного звітування Надал “закрився”, немов черепаха у власному панцирі і проводив свою діяльність всупереч волі громади.Ледь не щотижневі пікети про незаконних дій міської ради тому яскраве свідчення.

Рік тому на звітування у “Перемозі” Надал ще назганяв працівників комунальних закладів. Пресу вже не кликали, бо боялись що навіть підконтрольні журналісти поділяться інформацією з колегами і все місто побачить правду про ганебне звітування мера перед своїми підлеглими.

Цього року, напередодні місцевих виборів, Сергій Надал вирішив “ВІДКУПИТИСЯ” ВІД ГРОМАДИ телезвітом.

Голова Тернопільської облдержадміністрації відрікся від своїх передвиборчих обіцянок

***

Електорат Олега Тягнибока тане у Тернополі як весняний сніг

***

 

Письмо военному комиссару в ответ на повестку

Вірю в Україну!