Допомогти паливом просять правоохоронці Тернопільщини

Поділитися

Керівництво обласного управління міліції звертається до волонтерів, підприємців, перевізників та інших благодійників допомогти паливно-мастильними матеріалами, які необхідні, щоб відправити на чергову ротацію у зону проведення антитерористичної операції наших бійців.
У середині січня більше сотні співробітників тернопільської міліції поїдуть на схід держави, аби замінити своїх колег. Найбільша потреба – у пальному. Його катастрофічно не вистачає.
Три тонни дизпалива та одна тонна бензину – це та кількість пального, яка необхідна бійцям, щоб доїхати до місця дислокації, а також для повноцінного несення служби на сході України.
Впродовж доби хлопцям, щоб поміняти своїх колег, доводиться по декілька разів доїжджати до блокпостів, а через погані погодні умови розхід палива суттєво збільшується. Потрібне пальне і для безперебійної роботи генераторів на блокпостах.
Якщо ви маєте можливість та бажаєте допомогти правоохоронцям з паливно-мастильними матеріалами звертайтеся за номерами телефонів: 067-352-99-43, 098-586-62-98.

СЗГ УМВС України
в Тернопільській області

Історія про даїшника, доньку і чупа-чупс

Чи настало Різдво України?