Нардепи Люшняк і Побер провели фіктивну прес-конференцію (фото)

Поділитися

Схоже, після відходу з партії УДАР Наталки Михно тернопільським кличківцям вкрай складно. Спочатку головний ударівець Тернопілля Ігор Побер потрапив у список “Блоку Петра Порошенка” нижче раптового порошенківця Степана Барни. Під кінець каденції парламенту 7 скликання з Побера ще покепкував журналіст “Громадського телебачення” Дмитро Гнап. Потім ледь-ледь “проскочив” у раду завдяки переходу деяких однопартійців в уряд. Врешті, після трьохмісячної мовчанки ударівці-порошенківці змушені були провести прес-конференцію. Як розповіли джерела “Про все”, Побер з Люшняком вирішили не спілкуватися з пресою, а зробити фотосесію нібито з прес-конференції. Але видало нардепів те, що на так званій пресусі не було жодного журналіста. Звідки нам це відомо? Партійці ж обов’язково будуть спростовувати цю сенсаційну новину. Дуже просто – подивіться на стіл перед депутатами. Там не має жодного диктофона чи мікрофона! На офіційному сайті тернопільського УДАРу фото можна збільшити до “біг-мординого бордового формату і детально проглянути.

lysnakНовину про прес-конференцію “склепала” прес-служба УДАРу і розмістила на партійному сайті. Для зручності “ручних ЗМІ” ще й дві фотографії прикріпили. Але придивіться уважно: на одній фотографії нардепів двоє, а на іншій – один.

Тернопільські журналісти кепкують з нардепів, що Микола Люшняк, напевно, спізнився на фотосесію.

Насправді ж, краянам образливо, що народні депутати України від провладної сили “Блоку Петра Порошенка” і політичної партії “УДАР Віталія Кличка” не бажають спілкуватися зі ЗМІ, чути критичні питання, відповідати на них і навіть спробувати вникнути у проблеми виборців.

Зрозуміло, що випускнику факультету фізичного виховання складно спілкуватися на економічні та суспільно-політичні теми, але як міг Микола Люшняк – випусник Львівського державного сільськогосподарського інституту- піддатися на таку аферу?

Дивуватися сфальшованій прес-конференції не має сенсу, оскільки нардеп Микола Люшняк лише 22 січня спробує провести перший прийом громадян. І це після трьох місяців депутатства!

КУДИ ПРОПАВ З ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ МИКОЛА ЛЮШНЯК?
КУДИ ПРОПАВ З ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ МИКОЛА ЛЮШНЯК?

Нарешті нардеп з Тернопільщини “проснувся” і проведе перший прийом громадян

***

Як журналіст Громадського телебачення поставив на місце тернопільського нардепа

***

З тернопільського нардепа Побера знову кепкують

***

Замість Ігоря Побера в списку “Блоку Петра Порошенка” могла бути шиншила?

У кого вчитися будете, пане Крупа?

Волонтери Тернополя просять принести дитячі речі