У Кременці до влади привели колишню одіозну голову райради

Поділитися

“Ще один плювок у лице громади, але вже від голови Кременецької районної державної адміністрації Віталія Ткачука”,-повідомлють активісти групи “Народна рада” у соцмережі Вконтакті. У чому її звинувачують – важко судити з їхнього повідомлення. Можливо, за довготривале членство у партії “Батьківщина”.
“Всі ми мабуть пам’ятаємо, як весною цього року на посаду голови РДА висувалась Федишена Світлана Іванівна, голова районного осередку партії “Батьківщина”, екс-голова районної ради. Людина яку усі добре знають у районі, і повірте, не з найкращої сторони. З 1 січня2015 року вона призначена на посаду керивника апарату райдержадміністрації. Вітаємо нас усіх, стратегічні посади займають якщо не колишні регіонали, то представики “Батьківщини”. Це і є люстрація. Доречі Ткачук В.А. також виходець їз партії “Батьківщина”. Протягуєм своїх, працюєм по-старому”,- повідомляють у групі.

Як відомо, пані Світлана очолювала Кременецьку районну раду. До роботи на Кременеччині Віталій Ткачук очолював Лановецьку райдержадміністрацію. І у Ланівцях, і в Кременці він призначений за квотою партії “Батьківщина”. Перед   призначенням Ткачука, кременецька громада відкинула кандидатуру пані Федишеної. Бютівка – колишня журналіст, прославивлась у рідному місті своїм “цікавим” заступником, про якого пліткували всю каденцію. Проте, найбільшим мінусом Федишеної є відсутність елементарного професіоналізму в фінансово-господарських питаннях. Вона, як вірна служака партії, яка посадила її в крісло. служила інтересам політичної сили і Василя Деревляного, але не громади Кременеччини. Ну і найбільша ганьба однопартійців Юлії Тимошенко – продовження застосування квотного принципу. Навіть після Майдану на вакантні посади не оголошується конкурс, не проводиться публічне заслуховування кандидатів, яких громада мала б почути і підтримати найкращого.

Тернопільські міліціонери в очах людей й далі сприймаються хабарниками

Пенітенціаріям Тернопільщини представили нового першого заступника начальника управління ДПтС України в Тернопільській області