Тернопільський прокурор “відмазався”

Поділитися

На звернення від Народної Самооборони Тернопільщини  прокуратура відповіла, що не контролює діяльність громадських організацій. Про це йдеться в офіційному повідомленні. Про те, що обласний прокурор контролює, наприклад, інтернет-газету “Місто” знає кожен бомж, який заходить в інтернет. Коштує такий контроль всього кілька тисяч “зелених президентів”. Контроль же над громадськими організаціями інколи у Тернополі обходиться у пляшку горілки.

Інформація викладена у відкритому зверненні про нібито їх дискредитацію – не відповідає дійсності
На одному з сайтів інтерент-видань опубліковано відкрите звернення до прокурора Тернопільської області та в.о. начальника обласної міліції, у якому керівник громадської організації оприлюднив інформацію про нібито підготовку правоохоронними органами провокацій з метою дискредитації очолюваної ним громадської організації та її активістів.
Повідомляємо, що прокуратура Тернопільської області не здійснює нагляду чи контролю за діяльністю представників Самооборони Майдану Тернопільщини чи будь-якими іншими громадськими організаціями чи активістами, а лише виконує свої функції, передбачені Конституцією України та Законом України «Про прокуратуру».
Будь-яких нарад, де б розглядались питання втручання в діяльність громадських організацій у приміщенні прокуратури Тернопільської області не проводилось.

Прес-служба прокуратури Тернопільської області

“Дорогі депутати”

Заява про вчинення злочину службовими особами Тернопільської області при здійсненні правосуддя