Екс-голова Запорізької ОДА Пеклушенко застрелився

Поділитися

66940767Екс-голова Запорізької обласної державної адміністрації та екс-регіонал Олександр Пеклушенко застрелився. Про це повідомили в МВС Запорізької області.

За їх словами, в селищі Сонячне на вулиці 8 березня, знайшли тіло Олександра Пеклушенка з вогнепальним пораненням в шию.

На місці продовжують працювати правоохоронці. Розглядається версія самогубства.

Нагадаємо, 28 лютого екс-регіонала Михайла Чечетова, який очолюв Фонд держмайна в період від 2003 до 2005 року, знайшли мертвим у Києві. За попередніми даними слідства, він покінчив життя самогубством, вистрибнувши з вікна власної квартири. За фактом загибелі Чечетова відкрите кримінальне провадження.

Як повідомлялось раніше, наприкінці серпня 2014 року Валентину Семенюк-Самсоненко, яка очолювала Фонд державного майна від 2005 до 2008 року, знайшли мертвою. У МВС повідомили, що Семенюк-Самсоненко застрелилася у своєму будинку у селі Чайки під Києвом. Міліція за фактом загибелі екс-голови Фонду держмайна відкрила справу за статтею “умисне вбивство”.

Кроім того, днями застрелився С. Мельник, який був депутатом Донецької міськради у 2002 – 2006 роках. З 2005 року і до обрання народним депутатом обіймав посаду генерального директора ЗАТ “Люкс” у Донецьку.

Довідка

Олександр Пеклушенко – український політик, колишній голова Запорізької обласної державної адміністрації.

Був народним депутатом кілька скликань поспіль. Член Партії регіонів та політради партії. У Верховній Раді VI скликання обіймав посаду заступника лідера фракції регіоналів Віктора Януковича. Працював заступником голови комітету ВР з питань бюджету, потім очолював комітет з питань фінансів і банківської діяльності.

У листопаді 2011 року призначений головою Запорізької обласної держадміністрації (замість Бориса Петрова).

0

У Тернополі презентували книгу Романа Росіцького “Лук Нічної громовиці”

Головний тренер “Аякса” вважає, що на Донбасі йде війна між Росією та Україною