Головний тренер “Аякса” вважає, що на Донбасі йде війна між Росією та Україною

Поділитися

1179791-24685003-1600-900Головний тренер амстердамського “Аякса” і відомий у минулому голландський футболіст Франк де Бур вважає, що на Донбасі йде війна між Росією та Україною. Про це він сказав на прес-конференції, приуроченій до сьогоднішнього матчу з дніпропетровським “Дніпром” у Лізі Європи, передає прес-служба ФК “Дніпро”.

Відповідаючи на запитання журналістів, наставник голландців зазначив, що клуб не мав наміру просити про перенесення матчу на нейтральне поле, за межі України, оскільки в “Аяксі” знали, що в Києві все нормально.

“Звичайно, ми чудово обізнані про ситуацію на сході України, де фактично йде війна між Росією і Україною. Але ми приїхали сюди, до Києва, проїхалися вулицями і побачили, що тут все контрольовано”, – відзначив Франк де Бур.

Стосовно планів на гру тренер “Аякс” відповів так: “Якщо ми зіграємо 0:0, не можу сказати, що я буду дуже задоволений. Будемо намагатися грати на перемогу”.

Нагадаємо, перша зустріч “Дніпра” і “Аякса” в рамках 1/8 фіналу Ліги Європи пройде сьогодні на столичному НСК “Олімпійський” о 20-й годині.

Екс-голова Запорізької ОДА Пеклушенко застрелився

Український футболіст дограв матч у Росії з поламаними ребрами