Обережно, “громадська” організація!

Поділитися

KRZEcbnY38YУ нашому містечку з’явилась чергова організація, яка безкоштовно ніби надає правову допомогу . Але чи так це? Більшість допомоги, яку вони надають на словах та уяви своєї фантазії, а не реальне знання законодавства та застосування на практиці.

Інформацію, яку за часту вони подають на своїх сайтах та групах, неперевірена нічим або устаріла і має на меті ввести читачів в оману. Мета цієї абсурдної організації насправді не допомога громадян, які це потребують у рамках закону, а само піар будь-яким шляхом і не більше.
Більшість висвітлено ними інформації є спотворена і розрахована на читача, який не розуміє закону і вірить усьому що гарно розписано.
Якщо бажаєте та виставити себе насміх –вам туди, а саме у закутки території консервного заводу.
1.Тільки півтора чоловік із її членів має вищу юридичну освіту і ту без практичних навиків її застосування.

Набирають, як говориться, аби кого! Головне, щоб членські внески сплачували вчасно ,які ж і визначаються ними самими, А ЯК НИМИ РОЗПОРЯДИТИСЬ ВОНИ ЗНАЮТЬ.
2.У своєму статуті, де вони зазначають 2. МЕТА ТА ЗАВДАННЯ З’ЄДНАННЯ
2.1. Метою діяльності З’єднання є об’єднання громадян на основі спільності інтересів для здійснення і захисту прав і свобод та задоволення політичних, економічних, трудових, соціальних, культурних та інших інтересів членів З’єднання.

Фактично ця організація ставить на мету не додержання законів, а задоволення своїх амбіцій та інтересів .
Хоча яку справедливість має на увазі кожен з членів так званої громадської організації, набивання власних кишень це і є справедливість кожного з них, примазування та заздрість.
З недавніх їхніх статей про будь яку етику ні освіту та честь йтись не може.
А скільки від них поїхало на АТО рівно нуль!

За справедливість хай баряться з собою.

Володимир Омелянюк

У Кременці пропонують логічне вирішення проблеми з громадським транспортом

Громадська організація “Скеля” заявила про тиск