Тернопільська область імені Романа Заставного під керівництвом Барни чи Шумади

Поділитися

merДля більшості мешканців Тернопілля такий факт з нашим краєм – сумний анекдот. Це теж саме, якби Одеську область нагородили відзнакою імені Паніковського – дрібного містечкового шахрая з роману Ільфа та Петрова «Золоте теля». Інформація тернопільської інтернет-газети “Про все” про призначення нового губернатора виявились лише питанням часу. Оточення Романа Заставного готувалось до свята у вівторок, а Порошенко  вирішив завітати до нас із новинкою у п’ятницю. Найсумніше тут те, що главу держави “грає оточення” по повній програмі. Петро Олексійович думає, що призначає свою віддану людину, а насправді новий клєрк в кріслі губернатора Тернопільщини цілує ноги не просто Роману Заставному, а його політичному опоненту з конкуруючої партії “Народний фронт”.

Найприкріше те, що Заставний маніпулює главою держави з допомогою працівників Адміністрації Президента, які ласі на його “зелених колег” з іншого континенту.

Імітуючи кадровий підбір найкращих ймовірних претендентів на посаду голови Тернопільської облдержадмністрації, Заставний підсуває людей зі своєї орбіти. Ось і тепер в Адміністрації Президента нібито останнім козирем проти призначення Степана Барни розглядають кандидатуру Віктора Шумади.

Наспраді ж, різниці між Барною і Шумадою жодної. Обоє ставленики Романа Заставного, який має у своїй кишені дві партії “Народний фронт” і “Блок Петра Порошенка”. Такого ганебного фарсу ще не було на Тернопільщині. Конкурували партії – РУХ з “Національним фронтом” Слави Стецько, БЮТ з “Нашою Україною” і т.п. І це завжди сприяло покращенню роботи партійців на місцях. Як кажуть, конкуренція була на користь усім.

Чому тернополяни сміються з ймовірного призначення Шумади? Все дуже просто: чоловік ніде не працював, а лише втілював під крилом Заставного “дивні рекламні проекти”. Саме за цю бурхливу діяльність мав намір притягнути Шумаду до відповідальності Сергій Надал, який прийшов до влади у 2010 році.

Тепер же Блок Петра Порошенка на Тернопільщині остаточно деградує, оскільки залежатиме від волі однієї людини – Романа Заставного – члена партії “Народний фронт” Арсенія Яценюка.

 

 

Не пережил смерти сына: в России от инфаркта скончался президент-беглец Янукович

Порошенко звільнив Коломойського і призначив людину Ложкіна