Вчені з’ясували середній розмір чоловічого пеніса

Поділитися

Приблизно двоє зі ста чоловіків мають аномально малі пеніси, така ж кількість чоловіків має аномально великі органи.
Британські вчені дослідили, що середній розмір ерегованого пеніса становить менше 13 см, – пише ВВС.Україна. Результати понад 20 досліджень 15 тисяч чоловіків по всьому світу показують, що середній розмір пеніса в неерегованому стані є близько 9 см. Вчені сподіваються, що ці дослідження можуть “підбадьорити” чоловіків, які хвилюються через розмір свого органу. Дослідники створили діаграму, яку можуть використовувати лікарі при консультації чоловіків з “занепокоєнням щодо маленького пеніса”.

383801920 Це “занепокоєння” може призвести до дисморфофобії – стану, який може призвести до таких проблем психічного здоров’я, як депресія. Вчені кажуть, що чоловіки також можуть скористатися даними цього дослідження, щоб правильно підібрати розмір презерватива. Дані свідчать, що приблизно двоє зі ста чоловіків мають аномально малі пеніси, така ж кількість чоловіків має аномально великі органи. Середній обхват становить 9,31 см – хоча не у всіх дослідженнях є цей вимір.

У дослідженні використані дані, які були отримані фахівцями протягом років у багатьох країнах, в тому числі США, Ірані та Індії. Досліджувалися чоловіки у віці від 17 до 91 року. Вчені зазначають, що немає співвідношення, яке б пов’язувало расу і розмір. Більшість учасників дослідження були з Європи і Близького Сходу. Також дослідники не знайшли підтвердження популярної думки, що розмір ноги є відображенням розміру пеніса.

Почаївська Лавра платитиме податок за власні готелі

Сергій Притула став найпопулярнішим ведучим України, яким захоплюються