До виборів у Тернополі створять торгівельну мережу для пільговиків

Поділитися

nadal-bУ зв’язку з підняттям цін та у рамках забезпечення пільгових категорій населення продуктами харчування Тернопільська міська рада оголосила про початок проведення конкурсу на створення торгівельної мережі з продажу соціальних продуктів. Про це  повідомляє  прес-служба міської ради.

Очікується, що у кожному мікрорайоні міста буде щонайменше два-три магазини, де пільгові категорії тернополян зможуть придбати хліб, борошно, макаронні вироби, крупи, рис, яловичину, свинину, птицю, молоко, яйця, олію, цукор та інші продукти за зниженими цінами.

Заявки на конкурс приймаються до 20 квітня 2015 року за адресою: м. Тернопіль, вул. Коперніка,1 каб. 401. – управління економіки, промисловості та праці. Довідки за тел. 25-16-49.

“Переможцем конкурсу визнається претендент, який має належні потужності для створення торгівельної мережі для задоволення потреб мешканців міста в соціальних продуктах, можливості для забезпечення безперебійної та оперативної доставки соціальних продуктів, пропозиції якого відповідають умовам конкурсу, та який запропонує найкращі умови для надання послуг щодо задоволення громадських потреб”, – сказано у повідомленні.

У міській раді також пообіцяли, що переможець конкурсу, в межах коштів виділених на фінансування заходів Програми розвитку малого та середнього підприємництва, отримає з міського бюджету фінансову підтримку проекту.

Українка вийшла вперед у фінальному матчі Чемпіонату Світу з шахів

Особливості корупції в державному університеті