Хто хоче цензурувати “Чортківські новини”?

Поділитися

chortkiv

 

Колеги з сайту “Чортківські новини” попросили пошири новину про тиск на їхній сайт. Ми не могли не підтримати колег, бо свого часу неодноразово пережили аналогічні ситуації.

Наближаються місцеві вибори, тому багато політичних пристосуванців використовують усі методи, щоб правдами-неправдами знову потрапити у політику.

Деякі з них цинічно прикриваючись жертвами майдану відверто лицемірять розказуючи про свою патріотичність. Та більш усього вони бояться, як ті вампіри, винесення на світло їх справжнього “сірого” нутра.

З початку заснування та досіль, незважаючи на матеріальну скруту та часту зміну наших журналістів, Чортківські новини завжди старалися виносити на широкий загал правдиву та почасти неприємну для деяких осіб інформацію.

Ми не раз отримували пропозиції за значні кошти утриматися від публікації скандальних матеріалів.  Та як знають наші постійні читачі (а таких згідно статистики більше тисячі) ми завжди дотримуємося високих стандартів як це прийнято в світовій журналістиці.

Нам стало дуже неприємно дізнатися, що саме в час люстрації, боротьби з корупцією та пережитками попередньої влади на фоні боротьби з Кремлем, в тому числі і на інформаційному фронті, деякі особи виходячи з власних інтересів хочу КОНТРОЛЮВАТИ та ЦЕНЗУРУВАТИ незалежні демократичні засоби Масової інформації.

images

Про Це можна судити з статті, яка дає “альтернативну” однак згідно з наших джерел повну та правдиву інформацію про засідання Громадської Ради при Чорківській РДА:

З подачі “невдоволеного” військового комісара Підручного Л.Р. “який висловив своє невдоволення щодо місцевої інтернет-газети «Чортківські новини», яка те і робить, що поливає усіх брудом та займаються антирекламою ЗСУ.”  громадська рада при Чортківській РДА “дала завдання” Службі безпеки України “ звернутися в СБУ за  поясненням щодо діяльності даного видання.”

zp23Хочемо запитати у Пана Комісара хто “нашептав” йому інформацію про “Антирекламу ЗСУ” в нашому виданні? На нашу думку ним маніпулють деякі особи, діяння яких наносять непоправну шкоду.

Як що ж це його Власна думка то вимагаємо або реальних доказів або ОСОБИСТИХ ВИБАЧЕНЬ ТА ОФІЦІЙНОГО СПРОСТУВАННЯ ТАКИХ ЗАЯВ.

А щодо самої Громадської ради то може в статті опублікованій на знаному Тернопільському ресурсі Поглядпід заголовком:”Регіонал очолив громадську раду при Чортківскій РДА?”  все таки говориться правда?

Думаємо наші колеги з обласних видань приєднаються до боротьби з цензурою.

Загадка тернопільського ставу розгадана

ЗНО: допомагаємо готуватися