Путін провів найбездарнішу пряму лінію

Поділитися

1004301486Вчора під час прямої лінії стало зрозуміло, що Володимир Путін вперше за багато років не розуміє свій народ. Таку думку в ефірі “5 каналу” спеціальний кореспондент радіо “Ехо Москви” в Україні Сакен Аймурзаєв, передає УНН.

“В.Путін реагує без жодно емоції на своєму обличчі уже давно на все. Ця людина провела найбездарнішу пряму лінію. Він говорив з цим народом, не розуміючи його вперше за дуже багато років. Він не подобався народу і народ йому не подобався. Він говорив, як великий стратег. І ця маленька смерть Олега Бузини – ніщо для нього”, – сказав журналіст.

На його думку, “В.Путіну начхати”, навіть якщо всі в Україні помруть. Він зазначив, що російська пропаганда буде використовувати смерть Олеся Бузини для того, щоб називати його українським Б.Нємцовим.

“Всі українські засоби повинні бути покладені на миттєве розкриття цього підлого злочину та чесного відкритого суду”, – сказав  С.Аймурзаєв.

Нагадаємо, 16 квітня у Шевченківському районі столиці на вулиці Дегтярівській,  чотирма пострілами біля під’їзду власного дому вбили журналіста Олеся Бузину.

“Українські Отамани” здолали в Києві боксерів “Команди Росії”

Попов розказав свою версію розгону Євромайдану