Сталевий промінь волі

Поділитися

10836564_979834512051024_837259045_n1-й…., 2-й……, 3-й….!!!!
19 квітня в ПАБі “Хмільне Щастя” відбувся третій благодійний концерт

“Сталевий Промінь Волі” на підтримку бійців Добровольчого Українського Корпусу “Правий Сектор”. Учасниками проекту стали добре відомі тернопільській публіці гурти “Широкий Лан”, “Новимний Кудень”, “Joryj Kłoc”, вперше долучилися гурти “Веремій” та “Залізний Хрест”, також свою поезію презентували літературний проект “Дух Нації” та поетичний сектор “Голос Крові”.
Вечір був насичений позитивними емоціями, гурти запалили публіку, котра невпинно танцювала біля сцени.
Що стосується фінансової частини, то на концерті нам вдалось зібрати 9700,00 грн, також ми отримали 1000,00 грн. від волонтерської ініціативи “Галицькі соколи” . Усі зібрані кошти, за виключенням витрат (транспортні, витрати на друк), а саме 4580,00 грн. будуть передані нашому побратиму, другу Чубу, котрий отримав поранення, зараз перебуває на лікуванні та потребує фінансової допомоги. Також, ми отримали літературу для бійців Добровольчого Українського Корпусу, зібрану ГО “Новий Порядок” та волонтерської ініціативи “Галицькі Соколи”.
“Жіноча Січ” та “Правий Сектор” Тернопільщини щиро дякує усім, хто долучився до проведення даної акції, усім виконавцям, котрі дарували свою творчість тернопільським глядачам, ведучому вечора та талановитому поету, Юрію Руфу, усім фінансовим та інформаційним партнерам, готелю “Тернопіль”, пивоварні “Опілля”, “УХ Радіо”, телеканалам “tv-4”, ТТБ, газетам “RIA плюс” та “20 хвилин”, інтернет виданням “Погляд”, “Доба”, “Tе Nevs”, “Місто”, працівникам ПАБу “Хмільне Щастя” за їхню сумлінну працю протягом вечора, адміністрації ТРЦ “Подоляни”, звукооператору Юрію Ісаєву, усім гостям, котрі приїхали з інших областей, зокрема Львівщини, ну і, звичайно, вам дорогі тернополяни, за те що провели цей вечір разом з нами та долучилися до нашого проекту!!!!

Тернопільські вар’яти їдуть підкорювати столицю

0

Козацькі ігри “Сокіл” та “Джура” проводять у Тернополі