Тернопільські вар’яти їдуть підкорювати столицю

Поділитися
 19614_1575172702757081_1107910573680366278_n  Ну що… погнали!

Панове, рідко коли просив про перепости для себе особисто. Для армії міг. Для себе було якось трохи встидно:). Але не зараз!
Я везу в Київ “Вар*яти-шоу”. Я в ньому не сам. Зі мною є ватага хороших хлопців, які будуть дерти під собою землю, тільки щоб нікому язик не повернувся сказати, що вони щось на сцені зробили не так. Нам стукає в травні 5 років. Ми в турі. І ми в доску розіб*ємось на столичному концерті.Але щоб була правильна атмосфера в залі, треба зовсім трішки – заповнити Жовтневий палац:)!
Я дуже сильно охренів від цін на оренду залу для вітчизняних колективів… 14 квітня у Празі, зал Дівадло Бродвей на 800 з лишнім місць був взятий в оренду за цифру в 2,5 рази меншу, ніж Жовтневий. Я розумію, що в Жовтневому в 2 рази більше посадкових місць, аніж в тому Бродвеї… але в курчу мать, де Київ а де Прага з рівнем життя і т.д. Ми не маємо багато грошей на рекламу, добре, що є партнери Люкс-фм, ще взяли трішки сітілайтів у підземці і ще трохи зараз з*явиться по місту.
Тож, зважаючи, на обмежений бюджет рекламної кампанії, ми дуже розраховуємо на соцмережі і “сарафанне радіо”. Репост цієї афіші зробить і нас і Вас щасливішими.
Нас – бо Ви нам допомагаєте, Вас – бо коли робиш добру справу, то завжди стаєш щасливішим:)))).
Чекатиму з нетерпінням усіх друзів та знайомих. Чекатиму студентів, з якими регулярно бачусь по столичних вузах (для вас наклепали купу квитків на гальорці по 50,60,80грн :)), чекатиму західняцьку діаспору, корінних киян і тих хто “понаїхав”. Чекатиму дорослих і малих (на відміну від часів перебування у Камеді, у “Вар*ятах” ми не матюкаємось:))). Чекатиму тих, хто хоче трохи розвантажити собі голову, побавитись у компанії справжіх “вар*ятів”, від душі посміятись і переконатись, що україномовний гумор живіший від усіх!
Чекаємо з нетерпінням.
З повагою, Сергій Притула і “Вар’яти”!

 

Завершується реєстрація на молодіжну спортивно-патріотичну подію «Гурби-Антонівці»

Сталевий промінь волі