У кого є час провідати пораненого солдата?

Поділитися

11149386_474555166029681_539138789701216294_nВірите, просто НЕ ЗМОЖУ ЗМОВЧАТИ! Сьогодні відвідав пораненого зятя в госпіталі на Личаківській. Приніс з собою джентльменський набір чаї – води – цукри, листи воїнам АТО від дітей і дві стилізовані листівки – побажання, одна четвертого, друга третього формату. Посиділи хвилин 15, прикріпили скотчем ці листівки на голу стіну палати і раптом зайшла молоденька дівчинка – медсестра, яка в”їдливо запитала:”А хіба я вас не попереджала, що лікарі ЗАБОРОНИЛИ вішати ПОДІБНЕ на стіни?! Не вірите – подивіться у восьмій палаті – ми там все поздирали!!! Бо потім скотч залишає на собі дрібненькі шматочки штукатурки, а на стіні залишаються мікроскопічні плямки?! Лікарі категорично заборонили ТАКЕ вішати!!! Негайно познімайте!!!” Ми з донькою. категорично відмовились. Після цього медсестра почала методично відривати кінці плаката від КАФЕЛЬНОЇ ПЛИТКИ. З плакату відірвався ангелик і впав на підлогу. Усі поранені в палаті просто на якусь мить заклякли:”ЩО Ж ВИ РОБИТЕ?!!!!!” За пів хвилини з усім було покінчено…По кутках стояла лише гробова тиша.

Панове бюрократи – медкерівники! Я не маю претензій до медсестри – вона у цій історії крайня. А до вас маю одне питання: ВИ – ОХУЇЛИ?!! Я пригадую як мої однолітки 50-річні дядьки з 80 – ї аеромобільної на Луганській ТЕС в Щасті не могли стримати потоків сліз, розглядаючи дитячі закарлючки: “Повертайся живим!” та листочок з інтернату з наївним: “У мене нема тата і мами і я хочу, солдатику, щоб ти нас усіх оборонив замість мого татка і повернувся до своїх діток”. Мій товариш, Ромчик Онишквеич, може це підтвердити. І я плакав разом з ними. І тепер – зірвати листки, які дають цим людям ВІРУ В ТЕ, що їх знівечено і скалічено НЕ ДАРЕМНО!!! ВІЙНА ВЖЕ ЗАКІНЧИЛАСЬ і вони знову стають нікому не потрібні?!!! А саме так, вельмишановні, на жаль, і виглядає!!! Кажете антисанітарія і на малюнки лягає пилюка? А ви заглядали під тумбочки? Я – заглядав. Там у два пальці пилу. А хто з вас давав вказівку перед приїздом високого начальства заклеїти скотчем роздертий лінолеум на якому послизнувся і впав одноногий Андрій, який поки що від держави крім ордену “За мужність” нічого не отримав?!!!!! Ви коли небудь змінитесь?!! Ви станете людьми?!! Чи вам далі по хєр?!! Не потрібно видавати власну байдужість, бюрократизм і формалізм за таку необхідну для справжнього медика жорстокість! Чи оця галіма показуха важливіша для вас від душевного стану людей, котрі поки що окрім війни ні про що інше говорити не в стані?!! Як сказав боєць “Айдару” Сашко Косолапов, який зараз в реабілітації: “Це звичайне нічим незакамуфльоване СКОТСТВО!” Здається, в Солженіцина є розповідь про начальника радянського концтабору, який наказав видоптати зелений квітник перед зеківським бараком, бо “нє положено!”

До речі, вже два дні в цю палату не заходив ЖОДЕН ВОЛОНТЕР. ВІЙНА ЗАКІНЧИЛАСЬ, панове?… Для цікавих: на зірваному медсестрою плакаті з картою нашої держави і білими ангелятками було величезними літерами виведено: “Україна – понад усе!!!”…((((((

Микола Савельєв
Микола Савельєв

Микола Савельєв

 

Google показав усю пошукову історію кожного користувача

Появились преступные договоренности между украинскими генералами и «ЛНР», «ДНР», командованием России